Houten meubels Deventer

Ga in Deventer voor unieke woonproducten en geen massa!

Op het vlak van houten meubels, woonaccessoires bieden wij online een ruime keuze aan. Deze woonproducten kunnen voor u in Deventer ook op maat of naar wens gemaakt worden. Indeco gebruikt hiervoor diverse houtsoorten uit heel Europa. Door de vormen en typische kenmerken van het hout, is elk woonproduct bij ons daardoor uniek.

In ons assortiment vindt u onder meer; sta tafels, boomstam krukken, een tv meubel, boomstam tafels op wielen, poefen en bijzettafels.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Indeco Design? Bekijk eenvoudig onze webwinkel en laat u inspireren. Wat kunnen wij voor u betekenen in Deventer?

houten meubels deventer

houten meubels deventer

houten meubels deventer

Wij maken uw meubels op maat volgens uw specificaties

Op zoek naar robuuste houten meubelen in Deventer met een landelijke uitstraling? Dan kunt u die waarschijnlijk vinden in een willekeurige meubelwinkel. Het nadeel is dan wel dat de kans groot is dat uw buren hetzelfde exemplaar heeft. Dit is niet het geval bij onze artikelen. Indeco Design is dé specialist in het maken van unieke producten in landelijke stijl. U heeft bij Indeco de keuze uit een standaard aanbod, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Onze collectie bestaat onder andere uit:

  • Houten meubels, van (bijzet)tafels tot schoenenrek.
  • Tuin- en terrasmeubels
  • Tv-meubels met LED-verlichting

Bij Indeco staat u als klant in Deventer altijd centraal. Om die reden bieden we niet alleen woonproducten online aan, maar maken wij ook graag een item naar uw eigen idee. Op die manier kan Indeco Design die extra persoonlijke service bieden die u van ons als specialist in landelijke producten verwacht. Daarom zijn wij meer dan zomaar een webshop!

Heeft u in Deventer vragen of aanvullende informatie nodig?

Heeft u nog vragen over het online plaatsen van een bestelling? Een offerte nodig? Per telefoon zijn wij bereikbaar op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur via 0591-785755. Per mail kunt u ons altijd bereiken via info@indecodesign.nl en wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Welke soort houten meubel u ook wenst in Deventer, Indeco Design staat voor u klaar!

X
Indeco Design
0

Your Cart