Houten meubels Bussum

Op zoek naar een specialist in Bussum?

Op zoek in Bussum naar vakmanschap in aparte houten meubels met een robuuste uitstraling? Kies dan voor Indeco Design. Wij bedenken en produceren al onze meubels helemaal zelf. Zo vindt u bij ons onder andere diverse soorten bijzettafels, een tv-meubel of schoenenrek en poefen.

In onze webwinkel vindt u een standaard collectie aan meubels, maar wij kunnen ook artikelen naar eigen wens voor u produceren. Wij spreken graag met u door wat uw inzichten zijn en informeren over de mogelijkheden. Zelfs in ons assortiment op onze website treft u geen artikelen aan die precies hetzelfde zijn. Dit komt omdat onze houten meubels in onze eigen werkplaats gemaakt worden van authentieke natuurproducten.

Kies voor dé expert in houten meubels

Als u ons inschakelt in Bussum, dan bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Het natuurproduct hout dat Indeco veel gebruikt voor zijn items, wordt met veel zorg door ons zelf uitgekozen zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Doordat wij met veel verschillende houtsoorten werken, zijn er vele mogelijkheden, waardoor het item echt karaktervol en uniek wordt!

Naast dat we een uitgebreid assortiment aan meubels online hebben staan, maken ook graag een product voor u in Bussum op maat. Het totale productieproces regelen wij zelf en stopt pas als het eind resultaat perfect is, waardoor wij een product kunnen leveren die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Als het authentieke karakter van hout en de rustieke uitstraling u fascineert, kunnen wij een apart designstuk maken die niemand in Bussum heeft.

houten meubels bussum

houten meubels bussum

houten meubels bussum

Uniek design en hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Als u op zoek bent naar houten meubels in Bussum, dan kunt u elke gewenste IKEA of meubelwinkel binnenstappen. Bij ons echter, treft u geen massaproductie aan. Alleen originele, unieke woonartikelen! Indeco Design biedt daarentegen meer dan dit:

– Onze items zijn apart, uniek, tijdloos en makkelijk te combineren met andere stijlen.
– U vindt bij ons een ruim assortiment aan woonartikelen voor in en rond uw huis
– Onze houten meubels kunt u heel gemakkelijk online bestellen in onze webshop.
– Beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
– Naast het online assortiment, zijn er ook andere maten mogelijk.
– Wilt u graag een bijzonder item geheel naar wens of een eigen idee laten vervaardigen, dat is bij ons mogelijk.

Neem een kijkje in onze webwinkel of informeer naar de mogelijkheden voor u in Bussum!

Waarmee kan Indeco Design assisteren?

Wanneer u meer info wilt over hetgeen Indeco voor u kan doen in Bussum, neem dan contact met ons op. Daarvoor kunt u het contactformulier gebruiken dat op onze online website te vinden is. Een mail sturen naar info@indecodesign.nl of bellen naar 0591-785755 is ook mogelijk.

Wilt u een bijzondere item voor in of rond uw woning? Een goede reden om nu Indeco Design in te schakelen voor uw houten meubels in Bussum!

X
Indeco Design
0

Your Cart