Houten meubels Breukelen

Meubelen in landelijke stijl?

Bent u in Breukelen ook zo gefascineerd van hout en spreekt deze stijl u aan?  Indeco Design is de vakman in het ontwerpen en maken van houten meubels in landelijke stijl. Ontdek ons uitgebreid aanbod door een kijkje te nemen in onze online meubelwinkel.

U vindt bij Indeco Design niet alleen een ruime collectie aan meubels online voor in uw woonkamer, maar om uw buurman jaloers te maken hebben wij ook een ruim aantal tuin- en terrasmeubelen. Omdat wij werken met diverse houtsoorten, met ieder hun eigen kenmerken en vormen, is ieder artikel dat wij maken uniek!

Houten meubels Breukelen

Wij maken meubels op maat voor u in Breukelen

Wanneer u blij en verrast bent met de aanschaf van ons designstuk, is onze missie in Breukelen geslaagd. Indeco streeft naar 100% klanttevredenheid. Vandaar dat een uitstekende service voor ons van groot belang is.

Een goed voorbeeld is onze stoere tv meubel die vaak naar individuele wens gemaakt wordt. Zo ziet u dat vele van onze woonproducten niet alleen bijzonder, trendy en degelijk zijn, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Daarom zit u bij Indeco Design goed en zijn wij de juiste meubelwinkel voor u.

Jarenlange ervaring en een eigen stijl

Indeco Design kan  unieke en karaktervolle maatwerkmeubelen speciaal voor u in Breukelen maken. Vanuit uw gedachte, zoeken wij naar de passende vorm en het juiste hout. Door onze jarenlange ervaring en eigen stijl te combineren met uw wensen, ontstaat er uiteindelijk een uniek product dat heel persoonlijk is. Naast het maatwerk, treft u in onze webwinkel dus ook een vaste collectie. U vindt bij Indeco geen fabrieksmatige producten. In het aanbod vindt u onder meer:

– Geen massaproducten, elk item is apart.
– Meubelen, als tafels, bijzettafels, krukjes, tv-meubelen en poefen.
– Indeco levert naast de standaard collectie ook maatwerk-items.

Verder zijn wij:

– Creatief, inspirerend en natuurlijk.
– Duurzaam en tijdloos.
– Passie voor landelijke interieurs.
– Eigen stijl met diverse houtsoorten.

Wilt u hier meer over weten, neem contact op of ontdek het plezier en het gemak van online shoppen.

Houten meubels breukelen

houten meubels breukelen

houten meubels breukelen

Interesse? Vul een contactformulier in!

Wilt u in Breukelen meer weten over maatwerk of onze werkwijze? Neem dan contact met Indeco Design op. U kunt een mail zenden naar info@indecodesign.nl. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)591-785755 en wij bespreken met u de mogelijkheden. Ook kunt u eenvoudig een contactformulier invullen en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Welke meubels of woonaccessoires online u ook zoekt in Breukelen, Indeco Design kan het maken voor u!

X
Indeco Design
0

Your Cart