Houten meubels Breda

Unieke meubels bij iedere stijl

Wanneer u in Breda op zoek bent naar meubelss en u wilt geen standaard artikel van IKEA, dan helpen wij u graag.

Wij fabriceren unieke woonartikelen die je nooit in een normale meubelzaak of groothandel in Breda kunt kopen. Wij bedenken en produceren al onze houten meubels zelf. Doordat Indeco werkt met diverse houtsoorten en zelf het hout voor meubels uitzoekt, zijn alle designstukken origineel en uniek.

In onze webshop vindt u een vaste collectie, maar wij kunnen ook meubels op maat voor u produceren.

Indeco Design heeft door de jaren heen al heel veel tevreden klanten van dienst mogen zijn, wordt u de volgende klant in Breda?

Uw ontwerp maken wij ook in Breda

Wij hebben klanttevredenheid in het hoogste vaandel staan. Indeco design vindt het dan ook belangrijk dat een artikel afgeleverd wordt dat aan uw wensen en ideeën voldoet.

Tevens verzorgen wij het hele productie proces zelf: van het ontwerp tot uitvoering. Koopt u meubels online bij Indeco, dan zult u merken dat elk item net iets anders is door de natuurlijke vormen van het hout.

Daarnaast kunt u in Breda bij ons terecht voor maatwerk producten. Uw verwachtingen kunnen wij graag met u doornemen en bepraten datgene wat Indeco voor u kan betekenen.

Hebt u belangstelling voor één van de houten meubels uit onze standaardcollectie en wilt u die graag online kopen? Dat kan makkelijk en eenvoudig in onze online webshop.

houten meubels breda

houten meubels breda

De redenen waarom u in Breda voor ons kiest:

Wij zijn meer dan een standaard meubelwinkel voor Breda. Bij ons treft u niet alleen originele woonproducten, maar bij ons ontvangt u heel veel extra voordelen. Bij ons vindt u onder meer houten salontafels, een boomstam kruk, tv meubels een handgemaakte poef en nog veel meer voor binnen- en buitenhuis.

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan direct online onze collectie in de webshop. Dat is maar een gedeelte van ons assortiment voor Breda. Wenst u een artikel helemaal naar eigen idee te laten maken, dat is bij Indeco mogelijk.

Wat kan Indeco Design voor u doen?

Wilt u uitgebreide info over opties voor andere afmetingen, materialen, kleuren of een eigen ontwerp? Neemt u in dat geval gauw contact met Indeco op. U kunt dit doen door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij komen dan zo gauw mogelijk terug op uw vraag. Eveneens kunt u ons benaderen via telefoonnummer: 0591-785755 of mail ons op: info@indecodesign.nl.

Welke karaktervolle houten meubels kan Indeco voor u in Breda maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart