Houten meubels Boxmeer

Elk houten meubel is uniek bij Indeco Design

Als u in Boxmeer zoekt naar unieke houten meubels dan bieden wij uitkomst. U krijgt bij Indeco Design geen woonartikelen die de massa al in huis heeft staan. In onze webshop treft u bijzondere stukken aan, die niet in een gewone standaard meubelzaak te krijgen zijn. Naast deze online collectie kunnen wij in Boxmeer ook artikelen op maat voor u maken. Ieder item, ook als u een artikel uit onze onlinecollectie besteld, is origineel en uniek.

houten meubels boxmeer

houten meubels boxmeer

houten meubels boxmeer

Duurzaam en betaalbaar

Onze specialisatie is het bedenken en maken van karaktervolle meubels waarvoor wij verschillende houtsoorten uit Europa aanwenden. Als u in Boxmeer voor Indeco kiest, krijgt u gegarandeerd hoogwaardige producten, die tijdloos, duurzaam en tevens nog betaalbaar zijn. Tevredenheid is voor ons vanzelfsprekend. Doordat wij alles zelf in eigen hand hebben, van het bedenken, het juiste hout vinden tot het maken van het product, kunnen wij de uitstekende kwaliteit van al onze items garanderen.

houten meubels boxmeer

houten meubels boxmeer

De specialist in unieke houten meubels

Zoekt u unieke of bijzondere meubels maatwerk in Boxmeer, dat een ‘gewone winkel’ niet kan bieden? Wij zijn dé specialist op het gebied van landelijke houten meubels voor in en rondom uw huis. Surf naar onze webwinkel en bestel uw meubels online. Ondervindt het plezier van internet shoppen en uw item wordt netjes thuis bezorgd. U kunt bij Indeco terecht voor onder andere boomstam tafel op wielen, tv meubels, een schoenenrek, houten krukken.

Dat is maar een deel van ons online aanbod. Interesse gewekt in Boxmeer? Ga snel naar indecodesign.nl en bekijk het unieke assortiment.

Neem contact op

U heeft nog een vraag? Stuur gerust een e-mail naar info@indecodesign.nl of neem telefonisch contact op: 0591-585755. Een contactformulier is ook eenvoudig ingevuld op onze website

Welke woonartikelen of houten meubels u ook zoekt in Boxmeer, Indeco Design maakt uw houten meubels graag.

X
Indeco Design
0

Your Cart