Houten meubels Barneveld

Niet zo’n standaardcollectie!

Bent u in Barneveld op zoek naar unieke meubelstukken of vele mooie natuurlijke, originele artikelen voor in of rond uw woning? Indeco Design helpt u graag verder. Wij bedenken en creëren ieder van onze woonproducten zelf. In onze online meubelwinkel vindt u niet alleen een groot aanbod bijzondere (klein)meubelen voor in uw woonkamer, maar onze webshop biedt ook een ruim assortiment aan artikelen voor in en rondom uw tuin.

Kunt u het net niet vinden wat u zoekt in onze online winkel, wij maken ook artikelen naar wens. Waarmee kan Indeco Design u van dienst zijn in Barneveld?

houten meubels barneveld

houten meubels barneveld

houten meubels barneveld

De mooiste houten meubels volgens uw ontwerp

Onze specialisatie is het ontwerpen en vervaardigen van unieke houten meubels. Wij werken met verschillende soorten hout, zowel Europees als tropisch. Dit maakt het zo divers. Door onze creativiteit en ervaring, ontstaan er vele mogelijkheden om tot een geweldig persoonlijk eindproduct te komen, dat niemand anders in Barneveld heeft.

Voldoening over zowel het item als klanttevredenheid, speelt bij Indeco Design een hele belangrijke rol. Om de klanten in Barneveld zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, doen wij graag net dat beetje extra . Het is daarom niet alleen het aanbod aan producten, het maatwerk dat wij aanbieden of de hoogwaardige kwaliteit, maar ook aan onze klantgerichte werkwijze zult u het merken. Indeco streeft naar uitsluitend tevreden klanten en een goede persoonlijke service is daarom voor ons vanzelfsprekend. Dit kunnen wij garanderen, door dat wij alles zelf doen. Van ontwerp, het uitzoeken van het juiste hout, het maken van het item, alles hebben we in eigen beheer.

Wilt u graag unieke, bijzondere tafel op maat laten vervaardigen? Geen probleem! U het idee, wij de ervaring! Daarom is Indeco meer dan alleen een webwinkel voor Barneveld!

houten meubels barneveld

Prachtige, robuuste meubels voor uw terras

Indeco Design heeft natuurlijk de meest unieke meubels voor uw woonkamer. Maar vergeet uw tuin en terras niet! Iedereen zit toch graag buiten te genieten. Dat kan het beste aan een landelijk uitstralende, robuuste houten meubelstuk. Of dit nu een sta-tafel of salontafel is mag u natuurlijk helemaal zelf bepalen. Wij horen graag van u wel ontwerp u in gedachten heeft, dan maken wij voor u het meubelstuk waar u op zit te wachten.

Heeft u nog een vraag? Bel ons

U wilt graag iets meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Indeco Design. Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur kunt u ons telefonisch bereiken op 0591-785755 Lukt het niet? Kunt u ook het online contactformulier gebruiken via de site of gewoon mailen naar info@indecodesign.nl.

Wat voor bijzonder houten meubel mag Indeco voor u in Barneveld maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart