Houten meubels Arnhem

Niet een gewoon assortiment!

Wilt u iets anders in uw huis hebben dan wat iedereen al heeft? Misschien een bijzonder meubelstuk in uw woning in Arnhem, dan wat het gros van Nederland heeft? Dan kunt u bij Indeco Design terecht. Met onze unieke woonartikelen haalt u zowel binnen als buiten een sfeer van warmte en gezelligheid in huis.

Op onze website vindt u een standaard collectie, die u eenvoudig en veilig kunt bestellen. Vindt u in ons assortiment net niet datgene dat u zoekt of qua afmeting past, wij kunnen ook deze houten meubels op maat voor u in Arnhem maken. Ook als u een eigen wens heeft, kunnen wij dit omzetten naar een persoonlijk item. Wij de ervaring, u het idee!

Zelfs wanneer u bv. een paar bijzettafeltjes bij ons koopt, zult u (kleine) verschillen zien. U ontvangt altijd een uniek product dat alleen u in huis heeft staan!

Dé specialist in houten meubels in Arnhem

Indeco Design heeft de tevredenheid van cliënten en de kwaliteit centraal staan. Wij doen er daarom ook alles aan om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen en proberen dit elke keer weer te overtreffen. Vaak horen wij de reactie “het is mooier geworden dan we verwacht hadden”. Voor ons is de missie dan geslaagd!

Onze expertise is het bedenken en produceren van unieke houten meubels waarvoor wij verschillende houtsoorten uit Europese en tropische regenwouden aanwenden. In onze eigen werkplaats kunnen wij ook ideeen uitwerken die u zelf heeft bedacht. Laat het ons weten en wij kunnen samen met u uw droom meubels maken.

houten meubels arnhem

houten meubels arnhem

Uniek, robuust, stoer, duurzaam en handgemaakt!

De artikelen die u in onze meubelzaak vindt, worden o.a. gekenmerkt als uniek, robuust, stoer, duurzaam en tijdloos. Ieder van de producten worden met zorg door Indeco Design handgemaakt, zodat wij de hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen.

Of u in Arnhem zoekt naar een tv-meubel of dressoir, bij ons vindt u het! Meer weten?

Wij helpen u graag

Heeft u nog vragen over het bestellen of wenst een offerte? U kunt uiteraard contact met Indeco zoeken. Vul hiervoor het online contactformulier in op de contactpagina. Een andere mogelijkheid om te mailen is naar info@indecodesign.nl. Bellen kan uiteraard ook naar 0591-785755 voor een persoonlijk gesprek.

Indeco Design gaat graag in gesprek met u om te werken aan uw houten meubels in Arnhem.

X
Indeco Design
0

Your Cart