Houten meubels Arnhem

Niet een gewoon assortiment!

Wilt u iets anders aan woondecoratie of een bijzonder meubelstuk in uw woning in Arnhem, dan wat het gros van Nederland heeft? Dan kunt u bij Indeco Design terecht. Met onze unieke woonartikelen haalt u zowel binnen als buiten een sfeer van warmte en gezelligheid in huis.
houten meubels Arnhem
Op onze website vindt u een standaard collectie, die u eenvoudig en veilig kunt bestellen. Vindt u in ons assortiment net niet datgene dat u zoekt of qua afmeting past, wij kunnen ook deze woonartikelen op maat voor u in Arnhem maken. Ook als u een eigen wens heeft, kunnen wij dit omzetten naar een persoonlijk item. Wij de ervaring, u het idee!

Zelfs wanneer u bv. een paar bijzettafeltjes bij ons koopt, zult u (kleine) verschillen zien. U ontvangt altijd een uniek product dat alleen u in huis heeft staan!

Dé specialist in houten woonproducten

Indeco Design heeft de tevredenheid van cliënten en de kwaliteit centraal staan. Wij doen er daarom ook alles aan om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen en proberen dit elke keer weer te overtreffen. Vaak horen wij de reactie “het is mooier geworden dan we verwacht hadden”. Voor ons is de missie dan geslaagd!
houten meubels Arnhem
Onze expertise is het bedenken en produceren van unieke houten meubels en originele woonaccessoires waarvoor wij verschillende houtsoorten uit Europese en tropische regenwouden aanwenden. Hierdoor zijn onze mogelijkheden groot om aparte, karaktervolle stukken te maken die net in detail even iets anders zijn.
houten meubels Arnhem

Waarom Indeco Design in Arnhem? Hierom!

De artikelen die u in onze meubelzaak vindt, worden o.a. gekenmerkt als uniek, robuust, stoer, duurzaam en tijdloos. Ieder van de producten worden met zorg door Indeco Design handgemaakt, zodat wij de hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

– Meubels, woonaccessoires, wanddecoratie, verlichting en tuindecoraties.
– In onze meubelwinkel kunt u thuis in Arnhem, op uw gemak woonartikelen online bestellen.
– Naast onze ruime collectie kan Indeco ook maatwerk producten maken in Arnhem.
– Wij werken met diverse houtsoorten, waardoor er vele mogelijkheden zijn.
– Wij hebben alles in eigen beheer, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
– Persoonlijke service is vanzelfsprekend en tevredenheid staat bij ons groot geschreven.

Of u in Arnhem zoekt naar een tv-meubel of tuinverlichting, bij ons vindt u het! Meer weten?
houten meubels Arnhem

Benieuwd geworden?

Heeft u nog vragen over het bestellen of wenst een offerte? U kunt uiteraard contact met Indeco zoeken. Vul hiervoor het online contactformulier in op de contactpagina. Een andere mogelijkheid om te mailen is naar [email protected] Bellen kan uiteraard ook naar 0591-785755 voor een persoonlijk gesprek.

Wat kan Indeco Design voor u in Arnhem betekenen?

Indeco Design
X
0

Your Cart