Houten meubels Amsterdam

Unieke woonaccessoires in Amsterdam

Alle houten meubels die wij aanbieden in onze webshop, zijn niet alleen functioneel, maar zijn bijzondere, karaktervolle en natuurlijke stukken, die wij zelf produceren. Als u op zoek bent voor uw woning in Amsterdam naar unieke meubelstukken of vele leuke ambachtelijke, originele artikelen voor in of rond uw huis, biedt Indeco Design een ruim assortiment van producten aan. Wij hebben geen massaproducten, maar unieke stukken. Mooie meubelen hoeven niet altijd duur te zijn, kijk bijvoorbeeld eens naar ons assortiment (klein)meubelen. Hier vindt u onder andere bijzettafels, poefen, tv meubelen en krukjes, die de sfeer van uw woonkamer perfect kunnen versterken. Omdat onze meubels niet trendgevoelig zijn passen ze vrijwel in ieder interieur. U kunt al onze betaalbare kwaliteitsmeubelen online bekijken en bestellen. Bent u de volgende klant in Amsterdam die iets unieks van Indeco Design in huis heeft staan?

Ambachtelijk gemaakt, geen massa product maar iets unieks!

Indeco Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke woonartikelen uit natuurlijke materialen. Het werken met hout is voor ons een passie, het fascineert, blijft tijdloos en is sfeervol. Wij zoeken zelf het hout zorgvuldig uit en maken naast onze ‘vaste collectie’, maatwerk en ontwerpen aparte items voor klanten met persoonlijke wensen. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is Indeco Design meer dan alleen een online meubelwinkel voor Amsterdam!

houten meubels amsterdam

houten meubels amsterdam

houten meubels amsterdam

Eigen ontwerp met de hand gemaakt

Wilt u iets dat een ander niet heeft, persoonlijk is en je dit in een ‘gewone’ winkel in Amsterdam niet kunt krijgen, zijn wij de juiste partner voor u. Van bijzondere (klein)meubelen tot woonaccessoires hebben wij ruime keuze in ons online assortiment. Vindt u echter niet dat wat u zoekt, of wilt u een meubel met specifieke maten, een andere stijl, of wilt u uw eigen idee verwezenlijken? Wij zijn gespecialiseerd om dit voor elkaar te krijgen. U bent degene die bepaalt, wij geven het advies achter de inspiratie. Wij zetten u ideeën om tot unieke producten, zorgen voor oplossingen, zijn origineel, duurzaam en betaalbaar, tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit. Verdere voordelen voor u als klant in Amsterdam zijn:
• Korte communicatie lijnen
• Eigen werkplaats, alles in eigen hand
• Wij werken met verschillende houtsoorten (Nederlands, Europees, Tropisch)
• Eigen ontwerpen
• Makkelijk, snel en veilig online bestellen

Indeco Design is voor Amsterdam daarom meer dan alleen een online webwinkel!

Eventuele vragen of meer informatie nodig?

Wilt u iets online aan woondecoratie of (klein)meubelen aanschaffen in Amsterdam? Kunt u dit via onze webshop bestellen. Wilt u verdere informatie over mogelijkheden van eigen ontwerp, kleuren, materialen, afwerkingen en formaten, neem gerust contact met ons op. Dit kan via de e-mail naar info@indecodesign.nl of via het contactformulier, dat u kunt vinden op onze site. Mocht u liever persoonlijk contact, kunt u ons telefonisch bereiken via 0591-785755. Wat voor een persoonlijke, unieke houten meubels kunnen wij voor u in Amsterdam maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart