Houten meubels Amersfoort

Kwaliteit boven kwantiteit bij Indeco Design

Zoekt u online houten meubels in Amersfoort, die niemand in Nederland in zijn huis of tuin heeft staan? Dan hebben wij van Indeco de oplossing. Robuust, trendy, handgemaakt en stoer: dat is waar onze collectie voor staat.

Doordat ons meubilair van hout gemaakt wordt, heeft ieder artikel een ander uiterlijk, waardoor het origineel wordt. Zo bieden wij u online unieke artikelen aan, die in geen enkele andere meubelzaak te krijgen zijn. Onze stukken kunt u gemakkelijk online aanschaffen via onze winkel.
Ook voor op maat gemaakte producten bent u in Amersfoort bij Indeco Design aan het juiste adres. Vele cliënten gingen u voor in Amersfoort, bent u de volgende?

Dé expert in houten woonproducten

Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Het streven van Indeco Design is, dat er zoveel mogelijk van onze creaties bij mensen thuis komen te staan. Daar doen we het uiteindelijk voor, passie!

Het hele productieproces, het ontwerp, keuze van het materiaal tot het maken van het eindproduct, doen wij zelf. Wij geloven alleen op die manier de kwaliteit te kunnen garanderen, die u van onze meubelwinkel mag verwachten. Ons doel is om u in Amersfoort een artikel te leveren, dat volledig aan uw ideeën voldoet en waar u 100% tevreden mee bent. Dan is onze missie geslaagd.

houten meubels amersfoort

houten meubels amersfoort

Unieke houten meubels voor binnen en buiten

Wanneer u op zoek bent naar houten woonartikelen in Amersfoort, kunt u natuurlijk elke gewenste meubelzaak binnenlopen, maar voor echte eyecatchers en unieke designstukken dan moet u bij Indeco Design zijn. In onze online collectie treft u onder meer meubelen; zoals bijzettafels, tv meubels, poefen, krukken, etc.

Of u nu op zoek bent naar woonmeubelen in Amersfoort of een aantal leuke boomstam krukjes voor in tuin, wij bieden een ruime keuze.

Interesse? Stuur een mailtje naar:

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.
Telefoon: +31 591 785755
E-mail: info@indecodesign.nl

Laat al uw woonideeën in Amersfoort uitkomen met Indeco Design.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de laatste nieuwtjes en acties van Indeco Design. Blijf in Amersfoort op de hoogte van welke houten meubels wij kunnen leveren.

X
Indeco Design
0

Your Cart