Houten meubels Almere

Geen fabrieksmatige productie, maar vakmanschap!

Als u in Almere zoekt naar unieke houten meubels, dan is een groot warenhuis natuurlijk niet het beste idee. Wilt u liever net even wat anders, iets dat nog niet iedereen in huis heeft staan? Dan is Indeco Design de juiste partner in Almere! Onze specialisatie is namelijk het ontwerpen en creëren van unieke, karaktervolle meubelstukken waarvoor wij diverse houtsoorten uit Europese en tropische regenwouden aanwenden. Hierdoor creëren we vele mogelijkheden. Doordat iedere plank hout uniek is, is geen één van onze meubelstukken hetzelfde.
Bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan snel een kijkje in onze webshop, waar u veilig, gemakkelijk en direct één van onze woonartikelen kunt bestellen. Ontdek hoe eenvoudig en handig internet shoppen van woonartikelen is!

houten meubels almere

houten meubels almere

Uitstekende kwaliteit en persoonlijke service

Wij maken niet uitsluitend bijzondere woonmeubelen, maar onze woonproducten worden ook door onze medewerkers zelf bedacht. Ieder van de woonartikelen wordt met veel zorg door ons vervaardigd. Bij Indeco staat u als klant centraal.  Als u zeer tevreden bent met de aanschaf van ons product, dan is onze missie geslaagd. Indeco Design besteedt om die reden veel aandacht aan ontwerp, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit. Wij geloven uitsluitend op die manier onze uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen en die persoonlijke service in Almere te bieden, dat van ons verwacht mag worden.

Treft u in onze online collectie net niet datgene wat u zoekt, zoekt u een boomstamkruk met eigen afmetingen of een sta-tafel? Wij maken ook dergelijke design stukken op maat.

Naast onze online collectie en het maatwerk, bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen ideeën te verwezenlijken tot een eindproduct. Door onze lange ervaring te combineren met uw gedachten, kunnen wij uw wens in Almere realiseren. We bespreken graag tijdens een informeel gesprek de mogelijkheden.

Indeco Design heeft door de tijd heen al vele cliënten van dienst mogen zijn, wordt u onze volgende klant in Almere?

houten meubels almere

houten meubels almere

houten meubels almere

Een warme sfeer op uw patio tegen betaalbare prijzen

Onze meubels zijn uiteraard geschikt voor in uw woonkamer. Maar heeft u er al eens aan gedacht om een leuke salon- of sta-tafel op uw terras neer te zetten? Uw terras kan er met een paar simpele toevoegingen er ineens een stuk aangenamer uitzien. Een terrasverwarmer is natuurlijk prettig, maar een warme sfeer op uw terras in Almere krijgt u alleen met de houten meubels van Indeco Design.

Neem vandaag nog contact op

U wilt meer weten over maatwerk? In dat geval kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Op een eenvoudige wijze kunt u het daarvoor bedoelde contactformulier invullen. Een andere mogelijkheid is te mailen naar; info@indecodesign.nl. Wilt u liever bellen en persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar en zijn op werkdagen te bereiken op telefoonnummer; +31 0591-785755.

Indeco is hét adres in Almere wanneer u op zoek bent naar unieke houten meubels.

X
Indeco Design
0

Your Cart