Houten meubels Almelo

Robuuste houten meubels in Almelo online bestellen?

Als u in Almelo zoekt naar robuuste houten meubels  met een landelijke uitstraling en wilt geen standaard product van IKEA? Dan kunnen wij van Indeco Design u helpen. U treft bij ons geen massa-product, alleen items die origineel zijn. Wij hebben een breed assortiment  aan meubelen, voor binnen en buiten uw huis.

Bent u benieuwd naar onze producten, bekijk dan gauw ons aanbod in onze webwinkel en doe ideeën op. Wilt u meubels online bestellen? Dat gaat zeer eenvoudig en veilig. Ontdek hoe makkelijk en comfortabel online shoppen is vanuit Almelo.

houten meubels almelo

Kies voor dé expert in unieke houten meubels

Service en kwaliteit staat bij ons voorop. De diverse houtsoorten dat wij gebruiken voor houten meubels wordt met veel zorg door ons zelf gekozen zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ook het hele productie-proces wordt door ons zelf verzorgd. Wij streven naar 100 procent tevreden klanten. Op deze manier, liefde voor het vak, door ervaring en passie, kunnen we dit bereiken. Wij willen dat er zoveel mogelijk van onze eigen ontwerpen bij de mensen thuis komen te staan. Dat is onze drijfveer en de reden om mooie ontwerpen te maken.

Treft u niet in onze meubelwinkel aan wat wat u zoekt, wilt u een boomstam tafel op wielen met eigen afmetingen, een ander design, of wilt u uw persoonlijke idee realiseren? Voor maatwerk bent u bij Indeco Design in Almelo aan het goede adres. Wij zijn dé specialist in landelijke meubels en woonaccessoires. Wat kunnen wij voor u betekenen in Almelo?

Heeft u interesse of wilt een offerte aanvragen?

Kijk rustig rond op de website en bestel eenvoudig een uniek item dat u mooi vindt. Bij interesse voor maatwerk, vul dan het contactformulier in of u kunt ons ook mailen naar info@indecodesign.nl of bellen op nummer 0591-785755. Heeft u zelf iets unieks in uw hoofd, stuur dan een foto of een schets met omschrijving naar ons toe. Wij zetten uw idee om tot een persoonlijk product! Onze houten meubels in Almelo komen wij graag bij u thuisbrengen.

X
Indeco Design
0

Your Cart