Houten meubels Aalsmeer

Kies voor massief hout in Aalsmeer

Vindt u het in Aalsmeer ook lastig om leuke, originele meubelstukken in landelijke stijl te vinden? Indeco Design helpt u graag verder. Wij ontwerpen en maken karaktervolle (klein)meubelen en unieke woonaccessoires van massief hout in landelijke stijl. Hierbij kunt u denken aan boomstam tafels op wielen, bijzettafels, krukken of zelfs een schoenenkast.

houten meubelen aalsmeer

houten meubelen aalsmeer

houten meubelen aalsmeer

Alle meubelen en woonaccessoires worden met de hand en op ambachtelijke wijze gemaakt in onze werkplaats. Kwaliteit en vakmanschap staan daarbij voorop. Wij werken het meest met eikenhout, maar kunnen ook meubelstukken leveren in andere houtsoorten zoals kersen, iepen, plataan, acacia en noten. Blader in Aalsmeer gerust door onze online meubelwinkel en doe inspiratie op. In onze webshop vindt u een mooi overzicht van onze meubels die wij hebben gemaakt.

Houten meubels op maat die staan in ieder interieur

Naast onze eigen ontwerpen, maken we ook op maat houten meubels en woondecoraties in opdracht en denken met u mee in het uitwerken van uw ideeën. Massieve houten meubels en woonaccessoires zijn duurzaam en tijdloos. Deze zijn makkelijk te mixen met andere stijlen en geven een sfeervolle, warme uitstraling aan het interieur. Het is de mooiste oplossing voor iedereen die houdt van landelijke look, een robuuste uitstraling, rust en eenvoud.

Houdt u in Aalsmeer van meubels die van massief hout zijn gemaakt? Die niet overal te verkrijgen zijn? Dan slaagt u in Aalsmeer zeker bij Indeco. Wij hebben de ruime ervaring in het maken van massieve woonproducten in landelijke stijl.

houten meubels Aalsmeer

houten meubels aalsmeer

houten meubels aalsmeer

Heeft u interesse of wilt een offerte aanvragen?

Kijk rustig rond op de website en bestel eenvoudig een uniek item dat u mooi vindt. Bij interesse voor maatwerk, vul dan het contactformulier in of u kunt ons ook mailen naar info@indecodesign.nl of bellen op nummer 0591-785755. Heeft u zelf iets unieks in uw hoofd, stuur dan een foto of een schets met omschrijving naar ons toe. Wij zetten uw idee om tot een persoonlijk product! Onze houten meubels in Aalsmeer komen wij graag bij u thuisbrengen.

X
Indeco Design
0

Your Cart