Houten kapstok

Houten kapstok voor aan de muur nodig?

Hoe groot of klein de ruimte ook is, er is altijd plek voor een houten kapstok aan de muur om uw jassen op te hangen. Onze boom kapstok is niet alleen bij binnenkomst functioneel maar door zijn natuurlijke organische vormen ook nog eens stijl- en sfeervol. Een houten kapstok van Indeco Design is een ware aanwinst voor uw interieur en een prachtige oplossing voor een lege, kale hal of gang. Ook als u gasten op bezoek krijgt die hun jas willen ophangen, zal menig oog op deze houten kapstok gaan vallen.
Houten kapstok
Elke wandkapstok dat wij maken is weer anders omdat elke boom verschillend is. Daardoor is iedere houten kapstok die wij leveren uniek. Hout krimpt, zet uit en scheurt waardoor iedere boom kapstok er uniek uitziet. Wanneer u een houten kapstok aanschaft, haalt u echt een blikvanger in huis wat niemand anders heeft hangen.

Bent u dus op zoek naar een unieke, robuuste landelijke kapstok van hout, dan heeft Indeco Design nu een aantal prachtige modellen op de site staan. Naast dat wij een vast assortiment hebben, kan Indeco ook maatwerk aan u leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo hebben wij bijvoorbeeld een houten kapstok ontworpen met led-verlichting.
Houten kapstok
Heeft u interesse in één van onze woonproducten, die niet standaard in de collectie zitten, dan biedt Indeco Design uitkomst. Het hele productieproces, van ontwerp tot materiaalkeuze tot het maken van het eindproduct, verzorgen wij zelf. We gaan door totdat het eindresultaat volledig naar wens is waardoor wij de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Daarom komt u onze woonartikelen niet in een gewone meubelzaak tegen. Laat ons uw wensen weten en wij maken een offerte. Wie weet hangt er binnenkort een houten kapstok van ons in uw hal, gang of slaapkamer. Bent u onze volgende nieuwe klant?

Waarom Indeco Design? Daarom!

Om klanten  het beste te kunnen helpen, doen wij graag dat beetje extra voor u. Als u op zoek bent naar een echte eyecatcher, iets wat geen ander heeft, moet u bij ons zijn. Wij bieden u daarentegen meer dan dit:

– Passie voor stijlvolle interieurs en natuurlijke materialen
– Gespecialiseerd in maatwerk, meubels op maat
– Geen massaproduct, maar een uniek product
– Creatief, natuurlijk en inspirerend
– Veilig online betalen

Alle woonartikelen in onze vaste collectie, van houten kapstok tot bijpassende schoenenrek of houten spiegel, kunt u snel en gemakkelijk online bekijken en bestellen.

Benieuwd geworden?

U wilt graag extra informatie over onze manier van werken? Vul online het contactformulier in. U ontvangt dan zo gauw mogelijk een reactie van ons. U kunt ook emailen naar info@indecodesign.nl of bellen naar 0591-785755.

Voor een aparte houten kapstok of een ander bijzonder woonartikel moet u bij Indeco zijn.

X
Indeco Design
0

Your Cart