Houten meubels Hoogeveen

Woonaccessoires en tuinmeubelen op maat in Hoogeveen

Wanneer u in Hoogeveen op zoek bent naar een uniek houten meubelstuk en u niet een standaard product van IKEA wilt, dan zit u goed bij Indeco Design. U vindt bij ons geen meubels die heel Nederland in zijn huis heeft staan. Doordat wij werken met verschillende houtsoorten zijn alle woonartikelen van onze meubelwinkel uniek. Daarnaast kunnen wij ook meubels speciaal voor u ontwerpen. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij graag door wat uw wensen zijn en gaan op basis daarvan aan het werk. Meubelwinkel Indeco Design maakt op deze manier houten meubels voor u Hoogeveen die volledig aan uw eisen voldoen.

houten meubels hoogeveen

Elk meubel uniek met dezelfde kwaliteit

Bij Indeco Design vinden wij het belangrijk om geen standaard meubelwinkel te zijn. Daarnaast hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom zetten wij graag net die extra stap voor u als klant in Hoogeveen. Dit ziet u in verschillende facetten van onze werkwijze terug. Of u ons nu ons inschakelt voor het maken van tuinmeubelen of het online bestellen, wij leveren maatwerk en kwaliteit. Wij kunnen u dit garanderen, omdat wij niet alleen de artikelen zelf maken, maar ook het ontwerp en de materiaalkeuze voor eigen rekening nemen. Daarnaast bieden wij, als online meubelwinkel, als één van de weinigen in Nederland u de mogelijkheid om een product naar wens te laten maken. Wij zijn dan ook niet zomaar een meubelwinkel. U kunt onze standaard meubels online bestellen. Wilt u maatwerk producten? Neem dan contact met ons op.

houten meubels hoogeveen

houten meubels Hoogeveen

Robuust maatwerk en handgemaakt

De producten die u bij onze meubelwinkel vindt, worden onder meer gekenmerkt als stoer, robuust en handgemaakt. Ieder van onze artikelen wordt met zorg door ons ontworpen, zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen Bij ons kunt u in Hoogeveen dan ook terecht voor meubels. Wij bieden u echter meer dan dat:

  • U vindt in ons assortiment geen massa-artikelen. Elk van onze meubels is uniek.
  • Naast het ‘standaard’ assortiment kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van op maat gemaakte producten.
  • Onze wanddecoratie en woonaccessoires kunt u gemakkelijk online bestellen in onze webshop.
  • Onze medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring in huis.
  • Wij bieden u een ruime keuze. Of het nu gaat om tuinmeubelen, een schoenenrek of een boomstam kruk, bij ons zit u goed.

Meubels laten maken in Hoogeveen?

Wanneer u graag meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen doen in Hoogeveen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt online ons ruime assortiment houten meubels voor in de woonkamer of tuinmeubelen bekijken. Telefonisch zijn wij op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken op het nummer 0591-785755. Ook kunt u op onze site het contactformulier invullen of een e-mail naar info@indecodesign.nl zenden. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Voor houten meubels in Hoogeveen bent u bij ons aan het juiste adres.

X
Indeco Design
0

Your Cart