Gehaakte poef

Gehaakte poef kopen?

Een gehaakte poef is weer helemaal terug van weggeweest. Door hun ouderwetse imago werden poefen een beetje ondergewaardeerd als woonaccessoire. Tegenwoordig is een gehaakte poef hip en trendy. Poefen en hockers zijn ‘hot items’ geworden en kunnen bijna op elke plaats in het huis staan. Mede door de materiaalkeuze van o.a de overtrek brengt de gehaakte poef warmte en gezelligheid. Een echte aanwinst voor het interieur!

Gehaakte poef

Poefen, gezellige en handige items?

Indeco heeft leuke, moderne ronde poefen in zijn collectie met tijdloos design. Het zijn sfeervolle, gezellige aanvullingen in uw woonkamer. Al onze gehaakte poefen kunt u als voetenbankje gebruiken of gewoon lekker op gaan zitten. Het is toch geweldig om na een lange dag even lekker ontspannend te kunnen relaxen.

Eigenlijk zijn poefen multifunctionele woonartikelen. De gehaakte poef kan namelijk gebruikt worden als voetenbank, bijzettafel, verlenging van de bank of gewoon ter decoratie. Alles is mogelijk.

De gehaakte poef past door zijn uitstraling zowel in een moderne als klassieke inrichting. Het overtrek van al onze gehaakte poefen zijn met kwaliteitsgarens gehaakt. De hoezen zijn over een rubberen band gespannen en kunnen eventueel verwijderd worden. Dit heeft als voordeel, dat het wasbaar is met de hand. Mochten er toch vlekken op komen, een ongeluk zit in een klein hoekje, houdt u de gehaakte poef hierdoor als nieuw.

Hockers en poefen

Onze collectie klein meubelen, zoals krukken, bijzettafels, hockers en poefen, zijn goede aanvullingen voor het interieur. Door hun vormen, kleur en uitstraling geven ze een warme en gezellige sfeer aan de ruimte.
In onze webshop vindt u vast een mooie gehaakte poef die bij uw stijl en interieur past. Wanneer u weinig ruimte heeft en toch een leuk item zoekt, biedt een gehaakte poef vele mogelijkheden. Ze zijn handig, praktisch en makkelijk te combineren met andere meubelstukken.

De hocker is misschien wel de meer moderne versie van de gehaakte poef. Hockers zijn eigenlijk ook voetenbanken. Zoekt u echt iets meer dan een standaard vierkante hocker, dan zit u bij Indeco Design goed. Wij hebben een prachtige design hocker met led-verlichting ontworpen. Deze is met een mooie moderne stof bekleed en onder de hocker zitten de meest innovatieve Led componenten.
Door gebruik te maken van RGB led, kunt u uit diverse kleuropties kiezen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u het dimmen en aan/uit schakelen. Perfect en erg handig om de juiste kleur, de intensiteit in te stellen naar gelang de sfeer die u wilt creëren en dat past bij het interieur. Onze design hocker is ‘de blikvanger’ en doet uw interieur stralen.
Gehaakte poef

Geen fabrieksmatige productie!

Wilt u liever een grote gehaakte poef, andere kleur, rond of vierkant? Dan bieden wij van Indeco Design de uitkomst. Wij produceren unieke stukken die je niet in een willekeurige meubelzaak koopt. Doordat wij onze meubelen zelf ontwerpen en maken, heeft ieder product zijn eigen uiterlijk, waardoor ze origineel zijn. Bekijkt u snel onze webwinkel en laat u inspireren.

Vindt u niet de hocker of de gehaakte poef waar u naar op zoek bent, wenst u een eigen maat of heeft u een eigen idee, bij Indeco Design is heel veel mogelijk. Indeco Design heeft al vele verschillende klanten van dienst mogen zijn. Bent u onze volgende klant?

Kwaliteit- en servicegericht

Indeco Design heeft de tevredenheid van klanten in het hoogste vaandel staan. Dat ziet u niet alleen aan de brede collectie van producten die wij maken, maar ook aan onze klantgerichtheid en service. Dat kunnen wij u bieden door alles in eigen beheer te hebben, onze liefde voor het vak, passie en te streven naar 100% tevreden cliënten.

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een gehaakte poef, een design hocker of andere woonartikelen naar eigen wens te laten maken? Indeco Design is daarom dan ook niet alleen maar een meubelwinkel online!

Meer uitgebreide info nodig, neem contact op!

Wilt u liever een persoonlijk contact? Vraag het aan één van onze medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Ook kunt u het contactformulier op onze online website invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Een andere mogelijkheid is een e-mail naar info@indecodesign.nl te zenden of op te bellen naar 0591-785755.

Wilt u een prachtige gehaakte poef, of een unieke design hocker of andere originele woonmeubelen/ woonaccessoires, ook daarvoor zit u goed bij www.indecodesign.nl.

X
Indeco Design
0

Your Cart