Galerij

Fam. Barends   – september 11 :

Hij hangt hoor! Hartstikke bedankt! We zijn er erg blij mee! Groeten Kim.

Eugène Wieffer   – juli 20 :

Wat een mooie lamp is het geworden, prachtig. Met de plank erboven is het probleem met het stroompunt opgelost. Het staat echt gaaf. Bij deze zoals belooft een foto. Nogmaals bedankt voor alles.

Lillian Nelissen   – juli 13 :

We krijgen heel veel complimenten over de lampen. Hierbij de foto`s. Nogmaals bedankt voor de mooie lampen.

Puur Huid, Eindhoven

Indeco Design – december 9, 2016 :

Een geweldige opdracht gekregen en voltooid voor een nieuw vakantiepark van Landal “Strand Resort Ouddorp Duin”, op de prachtige kustlijn van Goeree-Overflakkee (Zeeland). De solar-lampen staan door het gehele park en geven oriëntatielicht langs paden, duinen en huisjes. Het natuurlijke karakter van het park hebben we terug laten komen in het ontwerp van de solar buitenverlichting. Het is één geheel geworden met een prachtig eindresultaat!

Anne de Lange – november :

Lang gezocht naar de perfecte spiegel en bij Indeco design gevonden! Een prachtige unieke spiegel, dat een sieraad is aan de muur. De kwaliteit is ook terug te vinden in de service en de zorg die besteed wordt aan de levering. De spiegel werd zeer goed verpakt en binnen enkele dagen bij mij thuis afgeleverd. Ik beveel Indeco design van harte aan!

C. Broekhuizen – september :

Al een tijdje zijn wij op zoek geweest naar een leuke tuinlamp. Heb deze op jullie site gezien en besteld. Geweldig en zijn er zeer blij mee. Het is sfeervol en de tuin wordt mooi belicht, zelfs tot aan onze achterdeur . Goed voor tegen inbrekers en makkelijk om in het donker de sleutel in het sleutelgat te krijgen. Wij denken erover om nog 2 te bestellen om de donkere achtertuin en pad te verlichten.

Muriel Bakker :

Op zoek naar een natuurlijke, landelijke lamp om de sfeer en schoonheid van de natuur van buiten naar binnen te halen, stuitten wij op de boomstam led lamp van indeco design. Snelle en goede leveringsservice (zeer zorgvuldig ingepakt) en een werkelijk prachtige lamp met mooie sfeerverlichting in allerlei mogelijkheden!

Psychologiepraktijk Mindstep Psychologie, Den Haag.

H. van Hoek :

Jullie producten zijn echt uniek en doet me denken aan mijn tijd in Alaska, waar dit soort dingen veel voor voorkomen in “logcabins” van tafels tot complete bedden gemaakt uit boomstammen.
Ik kom zeker terug met nog meer bestellingen. Keep up the good work!

K. Hooijer – juli :

Hallo Indeco Design, de lamp is mooier dan mooi, prachtig. Het staat echt geweldig bij onze eiken tafel. De dimmer werkt perfect, als sfeer maar ook om aan tafel te kunnen lezen of te werken. Ook jullie service is top!

Inge van Esch – juni 9,  :

De lamp zoals deze nu boven onze tafel hangt!
We zijn er erg blij mee, bedankt voor jullie goede service!
X
Indeco Design
0

Your Cart