Houten meubels Friesland

Uitgebreid aanbod aan houten meubels Friesland

Wilt u graag in uw unieke houten meubels in Friesland? Dan bent u bij Indeco Design aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan tuinmeubelen, deze tuinmeubelen zijn allemaal unieke exemplaren omdat het gaat om natuurproducten. Ieder van deze producten kan op maat worden gemaakt. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan gaan wij voor u aan het werk. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen. Wij helpen u in Friesland graag verder.

houten meubels friesland

Houten Meubels Friesland

Vakwerk en maatwerk en toch betaalbaar

Onze tuinmeubelen bieden wij u aan  in een breed assortiment. Ieder van onze producten wordt met zorg gemaakt. Kwaliteit wordt hierbij uiteraard in acht gehouden. Daarom kiezen wij zorgvuldig welke houtsoorten voor welke artikelen gebruikt worden. Naast dat wij een ‘standaard’ assortiment leveren, kunnen wij ook producten naar wens ontwerpen. U bent bij Indeco Design aan het juiste adres voor meubels:

  • Krukken en (buiten)tafels
  • Schoenenrekken
  • Tuinverlichting
  • Tuinmeubelen
  • Tv-meubels met led-verlichting

Dit is maar een greep uit de producten die wij in Friesland kunnen leveren. Wilt u hier graag meer over weten? Bezoek dan onze webwinkel of neem contact op.

houten meubels friesland

houten meubels friesland

houten meubels friesland

Uitstekende service en duurzame kwaliteit houten meubels

Wij van Indeco Design hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij graag die extra stap voor u in Friesland. Dit ziet u niet alleen in de kwaliteit van onze houten meubels,  het brede assortiment aan producten dat wij kunnen leveren, maar ook aan onze klantgerichte werkwijze. Vindt u in onze online meubelwinkel niet het exemplaar dat u zoekt? Of bent u zoek naar specifieke woninginrichting? Dan bespreken wij graag samen met u tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een mooi ontwerp maken om zo het product te creëren dat u voor ogen heeft.

Neem contact op voor uw houten meubels in Friesland!

Wilt u graag een van onze houten meubels aanschaffen voor in of rondom uw huis in Friesland? Dan kunt u deze producten in onze webshop bestellen. Uw producten worden in dan binnen enkele dagen thuisbezorgd. Heeft u nog vragen voor ons? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het nummer: 0591-785755. Ook kunt u een e-mail naar info@indecodesign.nl toesturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Voor houten meubels in Friesland moet u bij Indeco Design zijn.

X
Indeco Design
0

Your Cart