Houten meubels Emmen

Trendy, robuust, stoer, landelijk en handgemaakt

Bent u op zoek naar houten meubels in Emmen die niemand anders in Nederland in huis heeft staan? Dan biedt Indeco Design uitkomst. Trendy, robuust, stoer en handgemaakt: dat is waar onze producten voor staan. Ieder artikel dat wij leveren, is uniek. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een meubelstuk of verlichting naar wens te laten ontwerpen. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Met deze werkwijze creëren wij voor u meubels die geheel aan uw verwachtingen voldoen.

Online meubels bestellen in Emmen

Wij van Indeco Design zijn meer dan een standaard online meubelwinkel. U vindt bij ons geen massaproducten. Elk van onze artikelen is uniek. Dit komt omdat onze vakmensen zelf het hout kiezen dat zij gaan gebruiken om de mooiste houten meubels van te maken. Naast dat u bij ons uit een vast aanbod kunt kiezen, bieden wij ook de mogelijkheid om houten meubels in Emmen op maat te laten maken. Bij ons vindt u onder meer tuinmeubelen, bijzettafels, poefen, sta-tafels, houten krukken, tv-meubels en nog veel meer.

Dit is maar een klein gedeelte van de artikelen die wij aan u kunnen leveren. Wilt u hier graag meer over weten? Bezoek dan eens onze webwinkel of neem contact op met ons.

Houten meubels Emmen

Unieke, natuurlijke, duurzame houten meubels in Emmen

Voor het vervaardigen van onze woonaccessoires gebruiken wij verschillende houtsoorten, zoals Europees, maar ook tropisch hout. Onze medewerkers kiezen met zorg een geschikte houtsoort uit voor uw producten en maken zo voor u de meest unieke woondecoratie en wanddecoratie in Emmen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. Omdat hout een natuurproduct is, zijn al onze producten uniek. Hout is hygroscopisch: de vochtigheid van het hout past zich aan het omgevingsklimaat aan. Hierdoor ontstaan scheuren, waardoor geen enkel stuk hout hetzelfde is. Bij ons is dan ook ieder product uniek.

houten meubels emmen

houten meubels emmen

houten meubels emmen

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u graag informatie over onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze meubelwinkel in Emmen? U kunt u bij ons in Emmen terecht. Vraag het gerust aan onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u te helpen. U kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereiken op nummer 0591-785755. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen of een e-mail sturen naar info@www.indecodesign.nl. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier weet u gelijk waar u aan toe bent bij onze meubelwinkel in Emmen.

X
Indeco Design
0

Your Cart