Houten meubels Drenthe

Op zoek naar unieke meubels voor in uw woonkamer in Drenthe?

Wilt u graag een echte blikvanger in uw woning in Drenthe in de vorm van een houten meubelstuk? Dan bent u bij Indeco Design aan het juiste adres. Wij zijn meer dan een meubelwinkel. Op het vlak van tuinmeubelen bieden wij een breed assortiment aan producten, die op maat gemaakt kunnen worden. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Ontdek dan snel ons ruime assortiment en bezoek onze webshop. Onze specialisten zijn benieuwd wat zij voor u in Drenthe mogen maken.

Houten Meubels Drenthe

Indeco Design, maatwerk houten meubels in Drenthe

Sinds jaar en dag is Indeco Design de specialist in het ontwerpen van een karaktervol interieur voor uw huis. Wij gebruiken hiervoor diverse soorten hout, zowel tropisch als Europees. Hierbij wordt kwaliteit niet uit het oog verloren. Zo zoeken wij met zorg de juiste houtsoort uit voor ieder van onze producten. Stoer, robuust en trendy zijn dan ook een paar van de kenmerken van onze stijl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om interieur op maat te maken. Of het nu gaat om tuinmeubelen of of meubels gewoon voor in uw huis, wij bespreken graag met u hoe wij u in Drenthe van dienst kunnen zijn.

houten meubels drenthe

Handgemaakte tuinmeubelen en houten meubels in Drenthe

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, doen wij graag net dat beetje extra voor u. Niet alleen vindt u bij ons unieke woonmeubelen, maar bij ons profiteert u in Drenthe van vele andere voordelen. Zo:

  • Vindt u bij ons geen massaproducten
  • Heeft u bij ons de keuze uit een ‘standaard’ assortiment, maar maken wij ook producten naar wens
  • Hebben wij een passie voor het ontwerpen van stijlvolle tuinmeubelen
  • Kunt u bij ons gemakkelijk online uw bestelling plaatsen

Hoe kunnen wij helpen met houten meubels in Drenthe?

Wilt u liever wat meer informatie? Of wilt u een uniek meubel laten maken in Drenthe? In dat geval kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 0591-785755 of stuur een e-mail naar info@indecodesign.nl. Wij helpen u graag bij het creëren van een unieke eyecatcher in uw woondecoratie en houten meubels in Drenthe.

X
Indeco Design
0

Your Cart