Boomstamkruk

Boomstamkruk voor elk interieur?

Een boomstamkruk is tegenwoordig helemaal trendy. De natuur heeft een grote aantrekkingskracht op velen. Het geeft rust, heeft zijn charmes en is levendig. Met een boomstam kruk van Indeco Design haal je een stukje natuur binnen.
De krukjes hebben een chique uitstraling en dragen absoluut bij aan een warme sfeer in huis. Onze boomstamkrukken zijn robuust, stoer, hip en uniek. Waarom uniek? Omdat u dezelfde boomstam namelijk nergens anders zult tegenkomen. De boomstamkruk is zeer praktisch, omdat deze overal voor inzetbaar is. Meestal is een boomstamkruk klein van stuk waardoor het eigenlijk nooit in de weg staat.
Boomstamkruk
Wat kun je met een boomstamkruk? Het kan als extra zitplaats dienen of als boomstam bijzettafeltje gebruikt worden, om er bijvoorbeeld mooie woonaccessoires op te zetten. Het is toepasbaar in vele stijlen wooninrichtingen, van modern tot landelijk. Daarom is er voor ieder interieur wel een boomstamkruk te vinden.

Ook voor buiten in de tuin of op het terras kunt u er heerlijk op gaan zitten om even van de rust te genieten. De boomstamkruk gaat helemaal op in de natuurlijke omgeving. Het wordt als ware een verlengstuk van uw binneninterieur. Daarmee creëert u eenheid, sfeer en ruimte. Zonder bijpassende accessoires is het een stuk onpersoonlijker en minder gezellig.

Van boomstam tot krukje

Het eikenhout dat wij voor een boomstamkruk gebruiken is afkomstig van Nederlandse bodem. Doordat hout een natuurproduct is, zal de boomstamkruk nog enige tijd blijven werken. Hierdoor kunnen er een aantal extra scheuren in het hout ontstaan. Ook wel het krimpen en uitzetten van het hout door temperatuursverschillen genoemd. Dit heeft verder geen invloed op de stevigheid van het product. Tevens zal de kleur en de houtstructuur na verloop van tijd dieper en intenser worden. Door de verandering van zijn authentieke karakter wordt de boomstamkruk dus ieder jaar mooier. Geen enkel houten krukje is daarom hetzelfde.
Boomstamkruk
Indeco Design heeft het hele productieproces van begin tot eind in eigen handen. Zo zoeken wij zeer zorgvuldig de bijpassende houtsoort uit voor ieder van onze producten. Wij kunnen uw boomstamkruk zo maken, hoe u dat in gedachte heeft. De dikte van de stam, hoogte, poten of wieltjes of geen van beide, veel of weinig knoesten, u zegt het maar! Wij bespreken graag met u wat uw eigen wensen zijn en aan de hand daarvan gaan wij voor u aan het werk.

Elk design stuk dat wij maken is uniek en hierdoor vindt u bij Indeco Design dan ook uitsluitend woonproducten die u in geen enkele huis in Nederland zult vinden. Ieder artikel dat wij leveren, ook indien u een product uit onze vaste collectie besteld via onze winkel, is uniek.

Service- en kwaliteitsgericht

Kwaliteit en service staat bij ons bovenaan. Indeco Design maakt niet uitsluitend bijzondere woonmeubelen voor uw huis, maar onze producten worden ook door ons zelf bedacht. Koopt u meubelstukken online bij Indeco, dan zult u merken dat ieder item net even iets anders is door de natuurlijke vorm van het hout.

Of u Indeco Design nu inschakelt voor het maken van woonartikelen of het bestellen van een boomstamkruk of andere producten, wij leveren uitstekende kwaliteit. Treft u in ons aanbod niet wat u zoekt, wij maken ook woonartikelen op maat voor u. Daarom zit u bij Indeco goed en zijn wij voor u de juiste partner. Wilt u hier graag meer over weten, neem contact op of bekijk onze webshop.

Waarmee kunnen we ondersteunen?

Heeft u uw oog laten vallen op een boomstamkruk of één van onze andere artikelen en wilt daar meer over te weten komen? In dat geval kunt u natuurlijk gerust contact met Indeco Design opnemen. U vult daarvoor het contactformulier in op de contact pagina van deze website. Wij gaan met uw vraag aan de slag en sturen u zo gauw mogelijk een bericht terug. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0591-785755 of via mail: info@indecodesign.nl.

X
Indeco Design
0

Your Cart