Boomstam tafel op wielen

Boomstam tafel op wielen, net of het zo uit het bos komt!

Er zijn heel veel soorten houten bijzettafeltjes en de meest natuurlijke variant is de boomstam tafel op wielen. Indeco Design heeft hier genoeg keuze in. Bent u op zoek naar een prachtige boomstam tafel op wielen, dan slaagt u zeker bij ons. Vanwege de natuurlijke uitstraling passen ze helemaal in onze stijl, namelijk voor landelijke, Scandinavische en moderne interieurs! Het zal u dan ook niet verbazen dat we ze in onze online collectie hebben opgenomen.
Boomstam tafel op wielen
Doordat wij verschillende houtsoorten gebruiken, zoals eiken, cederhout of berk is er altijd wel een boomstam tafel op wielen te vinden die in uw interieur past. Een ander punt is dat dit soort woonaccessoires weinig ruimte in beslag neemt en er altijd wel een plekje voor is. De boomstam tafel op wielen is uitgevoerd met vier industriële zwenkwielen, waarvan er ééntje geremd is. Hierdoor verschuift deze niet van zijn plaats. Door de gelagerde wielen is het boomstam tafeltje makkelijk te verplaatsen waardoor u hem er zo even bijzet wanneer het nodig is.

De boomstam tafel op wielen is dus een veelzijdig meubelstuk, een musthave die niet in uw woonkamer mag ontbreken!

Dé expert in landelijke woonartikelen!

Iedere boomstam tafel op wielen is bij ons uniek. Daarom hebben wij de mooiste boomstam salontafels van Nederland in één online-winkel! Voor de meeste van onze boomstam tafels gebruiken wij diverse houtsoorten. Het meeste hout is afkomstig uit de bossen van privé landgoederen uit de Veluwe. Service en kwaliteit staat bij ons voorop. Indeco Design maakt niet alleen aparte woonartikelen voor in en rond uw huis, maar wij bedenken en ontwerpen ook de producten zelf. We zoeken zorgvuldig het hout uit dat gebruikt wordt voor het te maken item en hebben de productie in eigen hand.
Boomstam tafel op wielen
Koopt u een boomstam tafel op wielen online bij Indeco Design, dan zult u merken dat geen product hetzelfde is. Het lijnenspel van de nerven en de natuurlijke vormen van het hout maken het zo uniek. Wilt u een specifieke houtsoort, een grotere maat? Laat ons het maar weten. We kunnen dit samen bespreken en kijken wat mogelijk is.

Online bestellen?

Ook voor woondecoratie, houten meubels, verlichting en wanddecoratie bent u bij onze meubelzaak aan het juiste adres. Door ons unieke aanbod vindt u altijd wel een leuk item, dat bij u stijl past. Surf gerust op uw gemak door onze professionele webwinkel en ondervindt hoe prettig en simpel het is online te winkelen! Kijk nu snel voor een impressie en ervaar de warme sfeer. Wij wensen u veel plezier in onze online-shop! Het team van Indeco Design.

Staat uw boomstam tafel op wielen of houten krukje er niet bij? Wilt u graag zo’n boomstam hanglamp die u gezien heeft op de site, maar liever een grotere maat? Loopt u al een tijdje rond met een eigen idee? In al deze gevallen biedt Indeco uitkomst. Want naast het vaste assortiment leveren wij veel maatwerk. Door onze ervaring, passie en vakmanschap is hierdoor veel mogelijk. Daarom is Indeco Design ook meer dan alleen maar een online webshop!
Boomstam tafel op wielen
Onder rubriek meubels, categorie houten bijzettafels, vindt u misschien wel de boomstam tafel op wielen waar u altijd al op zoek naar bent geweest. Uiteraard kunt u die dan via onze webwinkel eenvoudig en veilig online bestellen.

X
Indeco Design
0

Your Cart