Boomstam lamp, kies je eigen lampenkap!

Boomstam lamp, kies je eigen lampenkap!

    Wil je graag een boomstam lamp? Die hebben we bij Indeco Design. De lamp is volkomen uniek. Er is door het gebruik van natuurlijke materialen altijd verschil bij elke individuele lamp. Wel is iedere lamp ongeveer 45 centimeter hoog. De fitting is E27, waarbij deze ook geschikt is voor ledverlichting. We hebben er bewust voor gekozen om geen kap voor de lamp meer te leveren. Dit vinden we namelijk ook een persoonlijke keuze. De boomstam is al uniek en jouw interieur is dat ook. Om de boomstam optimaal tot recht te laten komen in een bepaald interieur kies je gewoon zelf de juiste kap voor de lamp erbij.

    Gebruik van de boomstam lamp in de ruimte

    De producten die we bij Indeco Design leveren hebben allemaal een unieke uitstraling. De natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat je ook op plaatsen in de ruimte waar je het niet zou verwachten een fraaie uitstraling krijgt. Heb je bijvoorbeeld zo’n hoek waar je de verlichting in balans wilt? Lukt het iedere keer niet om het plaatje kloppend te krijgen? Dan is het zeker de moeite waard om juist hier eens een van de boomstam lampen te plaatsen. Onze producten komen in veel verschillende soorten interieurs tot hun recht.

    Variatie op het thema boomstam lamp

    Bij Indeco Design variëren we veel met verschillende producten die gebaseerd zijn op een boomstam. Denk dan bijvoorbeeld ook aan de volgende producten:

    • Hanglamp
    • Bijzettafel
    • Krukje
    • Sieradenhouder
    • Kapstok en spiegel

    In de webshop vind je nog veel meer mogelijkheden. Daarbij is gevarieerd op het thema boomstam. Deze zijn overwegend afkomstig van eikenhout.

    Wil je meer informatie over een boomstam lamp of direct bestellen?

    Je kunt hiervoor terecht in de webshop van Indeco Design. Daar vind je veel producten die uniek en onderscheidend zijn. Bijvoorbeeld een lamp. Alle producten zijn gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij worden zo min mogelijk bewerkingen uitgevoerd. Vaak zelfs in het geheel niet. Bekijk of bestel bijvoorbeeld de boomstam lamp in de winkel.

    Geef een reactie

    X
    Indeco Design
    0

    Your Cart