Boomstam krukje: de natuurlijke eyecatcher

Boomstam krukje: de natuurlijke eyecatcher

  Ben je op zoek naar een boomstam krukje? Zo’n fraaie eyecatcher die in de loop van de tijd alleen maar mooier wordt? Indeco Design heeft een krukje dat gemaakt is van een eiken boomstam in het assortiment. Het krukje is 55 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm. Deze boomstam kruk is in vrijwel ieder interieur in te passen. Robuust en stijlvol; dat is waar we onze klanten met deze verwerking van eiken boomstam blij mee weten te maken.

  Ieder boomstam krukje is uniek

  Bij Indeco Design hebben we verschillende producten die bijpassend zijn. Deze producten zijn gemaakt van Nederlands eiken. De boomstam wordt zorgvuldig verwerkt tot een concreet product. Geen enkel krukje is hetzelfde. Iedere boomstam heeft immers de eigen specifieke kenmerken. Je zult merken dat de kruk in de loop van de tijd eigenlijk steeds mooier wordt. Het eiken zal intenser kleuren. Het hout blijft werken. Daardoor zullen noesten en scheurtjes blijven veranderen. Dat maakt de uitstraling alleen maar mooier. In het gebruik zullen de krukjes op geen enkele manier minder functioneel worden.

  Het boomstam krukje in het gebruik

  Je kunt dit krukje op verschillende manieren gebruiken. Wellicht heb je zelf direct inspiratie. Wellicht heb je ook iets aan deze ideeën over de toepassing in gebruik:

  • Houten krukje om op te zitten
  • Als plantentafel
  • Handige bijzettafel
  • Puur als decoratie
  • In een set met meerdere boomstam krukjes

  Door het formaat en de robuustheid van het product zijn er veel andere toepassingen mogelijk. Wil je weer eens wat anders met jouw interieur? Dan bedenk je toch gewoon steeds een nieuwe plaats en/of toepassing voor de kruk? Wellicht kun je door het gebruik van meerdere krukken nog meer stijlideeën uitwerken.

  Het boomstam krukje direct bestellen in de webshop?

  Bij Indeco Design hebben we deze kruk voor jou bijna altijd op voorraad. We leveren snel en voordelig. Wil je dit product direct bestellen? Eerst meer informatie lezen en de foto’s bekijken? Bekijk en bestel dan hier het boomstam krukje van Indeco Design.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart