Boomstam hanglamp

Een boomstam boven de tafel?

Een natuurlijke omgeving geeft rust en kan een bijdrage leveren aan herstel van stress. Een goede redenen om eens een handgemaakte boomstam hanglamp van Indeco Design in huis te halen.

Wat is er mooier als u een echte boomstam lamp boven de tafel hebt hangen, of boven de balie van uw bedrijf, en u zeggen kunt dat niemand anders eenzelfde model heeft. Onze stoere hanglamp wordt namelijk gemaakt uit de hoofdstam of zijtak van een boom en daarvan is er geen één hetzelfde, dus uniek! Boomstam hanglamp
Het meest lastige is om een goed stuk hout met karakter te vinden waaruit een designlamp gemaakt kan worden. Eiken is daar zeer geschikt voor, heeft een mooie uitstraling en is goed bewerkbaar. Wij laten de stam van de boomstam hanglamp dan ook zo natuurlijk mogelijk, zodat de tekeningen van de nerven, jaarringen en knoesten goed zichtbaar blijven. Voor de meeste van onze houten hanglampen, gebruiken wij zowel Europees- als Amerikaans eiken. Dit is afkomstig uit de bossen van privé landgoederen uit Nederland, een echt Hollands product dus.

De boomstam hanglamp schittert in menig interieur. Het ontwerp is eenvoudig, strak, stoer en tijdloos. Precies wat Indeco Design wil uitstralen, uniek, trendy en robuust. De boomstamlamp is in vele interieurs toepasbaar, van landelijk tot industrieel en vooral in de zakelijke markt ziet u het nu steeds vaker.

Voordelen boomstam hanglamp:

Onze boomstam hanglamp geeft niet alleen een warm wit licht maar brengt ook een sfeer van warmte in uw huis. Door zijn chique, elegante en natuurlijke uitstraling is het een blikvanger die uw interieur doet stralen. Het licht van de boomstam hanglamp is dimbaar zodat er voor iedere gelegenheid een geschikte stand is, die u aan de warme witte led-strip kunt geven. De trafo en de dimmer zijn verwerkt in moderne RVS plafondkappen en deze ziet u dus niet. Het ophangsysteem proberen we zo minimalistisch mogelijk te maken. Zo komt de boomstam hanglamp volledig tot zijn recht en blijft alle focus gericht op de stam. Het warme witte licht van de Led, in combinatie met zijn natuurlijke uitstraling van de stam, geeft deze stoere lamp een sfeer van rust in de ruimte.

Led:

Voor de verlichting in onze boomstam hanglamp, maken wij dus gebruik van de meest innovatieve LED componenten. Om de Led hanglamp boven de tafel als leeslamp en als sfeerlamp te kunnen gebruiken, plaatsen wij professionele Led dat zeer fel kan branden. Met de specifieke dimmer kunt u de lichtsterkte van de boomstam hanglamp instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Het versturen en ontvangen van de signalen heeft een bereik afstand tot ca. 30 meter.

Door toepassing van led wordt het energieverbruik drastisch gereduceerd (80%). Led-verlichting heeft een langere levensduur doordat ze schokbestendig zijn. Het wordt niet warm en is milieuvriendelijk doordat het geen kwik bevat. De markt heeft inmiddels bepaalt dat de led-lichtbron de verlichting van de toekomst gaat worden.

Onze werkwijze

Wilt u ons inschakelen om zo’n unieke boomstam hanglamp naar wens te laten maken? Schroom dan niet en neem persoonlijk met één van onze medewerkers contact op. Deze bespreekt en noteert uw wensen, zoals lengte van de stam, voorkeur voor de vorm, wel of geen knoesten, etc. Dan gaan wij voor u aan de slag en zoeken twee of drie stammen hout uit, dat volgens ons voldoet aan uw wensen. Hiervan maken wij foto’s en mailen dit aan u door. Nu kunt u kiezen van welke stam uw designlamp gemaakt moet worden. Daarna gaat de boomlamp in productie. Bij gereed melding na het productieproces, gaan wij de houten lamp bij PostNL aanbieden voor verzending. Via de mail ontvangt u hier uiteraard bericht over en kunt u de bestelling van de boomstam hanglamp via Track & Trace volgen.

Wilt u geen persoonlijk contact en deze stoere boomstam hanglamp gewoon bestellen, zoals wij deze op de site van onze lampenwinkel aanbieden? Dat kan heel eenvoudig. Klik op het icoontje ‘toevoegen aan winkelwagen’ van de boomstam lamp. Als uw bestelling compleet is, klikt u op ‘verder naar afrekenen’ om door te kunnen gaan. Vul de contact- en adresgegevens in en doorloop de logische stappen van het verzenden, betalen. U ontvangt daarna een orderbevestiging zodra de bestelling is afgerond. Binnen een paar werkdagen wordt uw bestelling van de boomstam hanglamp dan thuis bezorgd.

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag
van 9:00 uur tot 17:00 uur
0591-785755 (lokaal tarief)

Mail: info@indecodesign.nl

Ook kunt u het contactformulier invullen op onze contactpagina.

X
Indeco Design
0

Your Cart