Een Boomstam hanglamp voor uw interieur

Een Boomstam hanglamp voor uw interieur

  Wil je ook zo’n boomstam hanglamp? Bij Indeco Design zijn we steeds op zoek naar de meest geschikte boomstam om te zorgen dat we jou de mooiste en en stijlvolle producten kunnen leveren. Zoals een hanglamp voor in je interieur. De hanglamp gemaakt van een boomstam is vooral populair als blikvanger in privé interieurs. Zakelijk gezien kan de hanglamp ook prima dienen als eyecatcher met bijzondere uitstraling. We zien zelfs een toename van het aantal klanten dat de boomstam inpast in het interieur. De keuze is zeker gebaseerd op de bijdrage aan de gewenste uitstraling van een bedrijf. Wie wil dat nou niet voor het bedrijf? Robuust, stoer en toch stijlvol en uniek? Door het gebruik van de verlichting in de hanglamp kan daar natuurlijk nog een extra impuls aan worden gegeven.

  Zorgvuldige selectie voor jouw boomstam hanglamp

  Bij het kiezen van het hout voor een hanglamp houden we nadrukkelijk rekening met de manier waarop de boomstam na bewerking optimaal kan worden gebruikt in jouw situatie. We houden het daarbij zo natuurlijk mogelijk. Het doel is om de knoesten, jaarringen en tekening van het hout optimaal te tonen. Daar horen geen zware bewerkingen bij. Bij Indeco Design vinden we dat veel bewerking alleen maar zorgt voor afstand tot de gewenste natuurlijke uitstraling.

  De kenmerken van de geselecteerde eiken delen

  • Boomstammen horen karakter uit te stralen
  • Amerikaans en Europees eiken houtsoorten
  • Afkomstig uit privé landgoederen in Nederland
  • Handmatige bewerking tot gewenste resultaat
  • Geschikt gemaakt voor bevestiging moderne led strips

  Bestel nu jouw boomstam hanglamp bij Indeco Design

  Bestellen bij Indeco Design is eenvoudig. In de webshop vind je een overzichtelijke presentatie van jouw favoriete producten. Duidelijke foto’s en een heldere beschrijving. Zo weet je altijd precies wat je van een bepaald product kunt verwachten. Bekijk en bestel dus nu ook jouw favoriete product bij Indeco Design. Dan is een product, zoals de stoere boomstam hanglamp, binnenkort ook een ideale verfraaiing van jouw interieur.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart