Boomstam bijzettafel; hoe ouder hoe mooier

Boomstam bijzettafel; hoe ouder hoe mooier

  Ben je op zoek naar een unieke boomstam bijzettafel? Die hebben we bij Indeco Design in het assortiment opgenomen. Een fraaie bijzettafel die gemaakt is van een volledig natuurlijke boomstam. De boomstam is uit eikenhout. Ieder exemplaar is uniek. Je hebt dus nooit precies hetzelfde als iemand anders. Wil je weten of deze boomstam tafel bij jou in het interieur past? De basismaat is 20 centimeter hoog. De diameter is ongeveer 50 tot 55 centimeter. Dit is een product van hoge kwaliteit. Daarom zitten er vier stevige zwenkwielen onder. Om ervoor te zorgen dat de bijzettafel niet ongewenst door de kamer rolt zit er op één van de wielen een rem. Zo heb je met deze bijzettafel altijd de stabiliteit die je wilt. Door de tijd en de intensiteit van het hout zal de tafel alleen maar (nog) mooier worden.

  Het gebruik van de boomstam bijzettafel in de praktijk

  Bij Indeco Design luisteren we altijd goed naar de feedback van onze klanten. Dat helpt ons om onze producten iedere keer nog beter te kunnen maken. De bijzettafel gemaakt van een eiken boomstam wordt vaak gebruikt als een handige buikschuiver. Net even die tijdelijke extra ruimte om drankjes en snacks op de zetten. Een blikvanger in het interieur door de stoere en natuurlijke uitstraling. Daar worden eigenlijk al onze producten op geselecteerd en aangeschaft. Dit product wordt echter ook als vaste salontafel gebruikt. Vaak zien we dat terug in combinatie met kussens en laag meubilair. De hoogte van de tafel is dan een uitkomst.

  5 Kenmerken van de boomstam bijzettafel op een rijtje

  • Gemaakt uit eikenhout
  • Behandeld met natuurlijke lijnolie
  • Houtvochtigheid past zich aan omgeving aan
  • Hou ouder hoe mooier
  • Brengt eenvoud, rust en warmte

  Een boomstam bijzettafel bestellen?

  Ben je direct enthousiast over dit product van Indeco Design? Wil je het direct bestellen of beter bekijken? Ga dan naar de bestel- en informatiepagina boomstam bijzettafel in onze webshop.

  Geef een reactie

  X
  Indeco Design
  0

  Your Cart