Boomstam lamp, kies je eigen lampenkap!

  Wil je graag een boomstam lamp? Die hebben we bij Indeco Design. De lamp is volkomen uniek. Er is door het gebruik van natuurlijke materialen altijd verschil bij elke individuele lamp. Wel is iedere lamp ongeveer 45 centimeter hoog. De fitting is E27, waarbij deze ook geschikt is voor ledverlichting. We hebben er bewust voor gekozen om geen kap voor de lamp meer te leveren. Dit vinden we namelijk ook een persoonlijke keuze. De boomstam is al uniek en jouw interieur is dat ook. Om de boomstam optimaal tot recht te laten komen in een bepaald interieur kies je gewoon zelf de juiste kap voor de lamp erbij.

  Gebruik van de boomstam lamp in de ruimte

  De producten die we bij Indeco Design leveren hebben allemaal een unieke uitstraling. De natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat je ook op plaatsen in de ruimte waar je het niet zou verwachten een fraaie uitstraling krijgt. Heb je bijvoorbeeld zo’n hoek waar je de verlichting in balans wilt? Lukt het iedere keer niet om het plaatje kloppend te krijgen? Dan is het zeker de moeite waard om juist hier eens een van de boomstam lampen te plaatsen. Onze producten komen in veel verschillende soorten interieurs tot hun recht.

  Variatie op het thema boomstam lamp

  Bij Indeco Design variëren we veel met verschillende producten die gebaseerd zijn op een boomstam. Denk dan bijvoorbeeld ook aan de volgende producten:

  • Hanglamp
  • Bijzettafel
  • Krukje
  • Sieradenhouder
  • Kapstok en spiegel

  In de webshop vind je nog veel meer mogelijkheden. Daarbij is gevarieerd op het thema boomstam. Deze zijn overwegend afkomstig van eikenhout.

  Wil je meer informatie over een boomstam lamp of direct bestellen?

  Je kunt hiervoor terecht in de webshop van Indeco Design. Daar vind je veel producten die uniek en onderscheidend zijn. Bijvoorbeeld een lamp. Alle producten zijn gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij worden zo min mogelijk bewerkingen uitgevoerd. Vaak zelfs in het geheel niet. Bekijk of bestel bijvoorbeeld de boomstam lamp in de winkel.

  Lees meer...
  Unieke natuurproducten; Sieradenhouder boomstam

   Wil je een sieradenhouder boomstam? Dan kies je bij Indeco Design voor een uniek product. Geen enkele sieradenhouder is precies gelijk aan een andere sieradenhouder. Het bijzondere aan deze sieradenhouder is dat gebruik is gemaakt van een echte boomstam. Dat maakt het product natuurlijk totaal anders dan de machinaal geproduceerde sieradenhouders. Wil je dus echt iets onderscheidends voor je sieraden? Kies dan ook voor deze bijzondere verwerking van een boomstam.

   Wat zijn de kenmerken van de sieradenhouder boomstam?

   In de eerste plaats natuurlijk het unieke karakter, waardoor geen enkele houder gelijk is. De boomstam voor jouw product is zorgvuldig geselecteerd en is van een eik. Dit eiken is afkomstig van een privé landgoed in Nederland. Je hebt dus een volledig Nederlands product in handen. Stevig en robuust en met een onderscheidende uitstraling. De hoogte van dit product is ongeveer 80 centimeter. Het aantal haken voor sieraden is vijf. Het hout hebben we niet behandeld. Hierdoor blijft de unieke natuurlijke uitstraling behouden. Deze wordt bijna altijd ervaren als warm en gezellig. Wil je dit unieke product direct bestellen? Dan kan dat rechtstreeks in de webshop van Indeco Design.

   Combineren met de sieradenhouder boomstam

   Je kunt je sieradenhouder uiteraard gebruiken als los object. Wil je combineren met andere toepassingen van een boomstam? Dan vind je bij Indeco Design bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

   • Hanglamp
   • Bijzettafel
   • Spiegel
   • Kapstok
   • Eiken krukje

   Houd het aanbod in onze webshop goed in de gaten. We komen namelijk regelmatig met nieuwe producten.

   Meer informatie over de sieradenhouder boomstam en direct bestellen

   Je vindt een keur aan uitstekende natuurlijke producten voor je interieur en als decoratie in de webshop van Indeco Design. Daarnaast kun je maatwerk uit laten voeren. Wij zorgen dan dat jouw wensen met natuurlijke materialen worden gerealiseerd. Meer informatie over dit product vind je in de webshop van Indeco Design. Op de pagina Sieradenhouder boomstam vind je informatie en kun je direct bestellen.

   Lees meer...
   Boomstam bijzettafel; hoe ouder hoe mooier

    Ben je op zoek naar een unieke boomstam bijzettafel? Die hebben we bij Indeco Design in het assortiment opgenomen. Een fraaie bijzettafel die gemaakt is van een volledig natuurlijke boomstam. De boomstam is uit eikenhout. Ieder exemplaar is uniek. Je hebt dus nooit precies hetzelfde als iemand anders. Wil je weten of deze boomstam tafel bij jou in het interieur past? De basismaat is 20 centimeter hoog. De diameter is ongeveer 50 tot 55 centimeter. Dit is een product van hoge kwaliteit. Daarom zitten er vier stevige zwenkwielen onder. Om ervoor te zorgen dat de bijzettafel niet ongewenst door de kamer rolt zit er op één van de wielen een rem. Zo heb je met deze bijzettafel altijd de stabiliteit die je wilt. Door de tijd en de intensiteit van het hout zal de tafel alleen maar (nog) mooier worden.

    Het gebruik van de boomstam bijzettafel in de praktijk

    Bij Indeco Design luisteren we altijd goed naar de feedback van onze klanten. Dat helpt ons om onze producten iedere keer nog beter te kunnen maken. De bijzettafel gemaakt van een eiken boomstam wordt vaak gebruikt als een handige buikschuiver. Net even die tijdelijke extra ruimte om drankjes en snacks op de zetten. Een blikvanger in het interieur door de stoere en natuurlijke uitstraling. Daar worden eigenlijk al onze producten op geselecteerd en aangeschaft. Dit product wordt echter ook als vaste salontafel gebruikt. Vaak zien we dat terug in combinatie met kussens en laag meubilair. De hoogte van de tafel is dan een uitkomst.

    5 Kenmerken van de boomstam bijzettafel op een rijtje

    • Gemaakt uit eikenhout
    • Behandeld met natuurlijke lijnolie
    • Houtvochtigheid past zich aan omgeving aan
    • Hou ouder hoe mooier
    • Brengt eenvoud, rust en warmte

    Een boomstam bijzettafel bestellen?

    Ben je direct enthousiast over dit product van Indeco Design? Wil je het direct bestellen of beter bekijken? Ga dan naar de bestel- en informatiepagina boomstam bijzettafel in onze webshop.

    Lees meer...
    Een Boomstam hanglamp voor uw interieur

     Wil je ook zo’n boomstam hanglamp? Bij Indeco Design zijn we steeds op zoek naar de meest geschikte boomstam om te zorgen dat we jou de mooiste en en stijlvolle producten kunnen leveren. Zoals een hanglamp voor in je interieur. De hanglamp gemaakt van een boomstam is vooral populair als blikvanger in privé interieurs. Zakelijk gezien kan de hanglamp ook prima dienen als eyecatcher met bijzondere uitstraling. We zien zelfs een toename van het aantal klanten dat de boomstam inpast in het interieur. De keuze is zeker gebaseerd op de bijdrage aan de gewenste uitstraling van een bedrijf. Wie wil dat nou niet voor het bedrijf? Robuust, stoer en toch stijlvol en uniek? Door het gebruik van de verlichting in de hanglamp kan daar natuurlijk nog een extra impuls aan worden gegeven.

     Zorgvuldige selectie voor jouw boomstam hanglamp

     Bij het kiezen van het hout voor een hanglamp houden we nadrukkelijk rekening met de manier waarop de boomstam na bewerking optimaal kan worden gebruikt in jouw situatie. We houden het daarbij zo natuurlijk mogelijk. Het doel is om de knoesten, jaarringen en tekening van het hout optimaal te tonen. Daar horen geen zware bewerkingen bij. Bij Indeco Design vinden we dat veel bewerking alleen maar zorgt voor afstand tot de gewenste natuurlijke uitstraling.

     De kenmerken van de geselecteerde eiken delen

     • Boomstammen horen karakter uit te stralen
     • Amerikaans en Europees eiken houtsoorten
     • Afkomstig uit privé landgoederen in Nederland
     • Handmatige bewerking tot gewenste resultaat
     • Geschikt gemaakt voor bevestiging moderne led strips

     Bestel nu jouw boomstam hanglamp bij Indeco Design

     Bestellen bij Indeco Design is eenvoudig. In de webshop vind je een overzichtelijke presentatie van jouw favoriete producten. Duidelijke foto’s en een heldere beschrijving. Zo weet je altijd precies wat je van een bepaald product kunt verwachten. Bekijk en bestel dus nu ook jouw favoriete product bij Indeco Design. Dan is een product, zoals de stoere boomstam hanglamp, binnenkort ook een ideale verfraaiing van jouw interieur.

     Lees meer...
     Kapstok houten tak: jouw blikvanger in de hal

      Wil je iets origineels met een kapstok houten tak? Zo’n fraaie kapstok vind je bij Indeco Design. We bieden je een kapstok die zorgt voor een unieke uitstraling. Iedere kapstok die wij leveren is uniek. Dat komt omdat de houten tak een volledig natuurlijk product is. Het eiken is onbehandeld. Daarmee zorgen we voor een maximaal natuurlijke uitstraling. De afbeelding die je in de webshop vindt, kan daarom iets afwijken van de houten tak met ophanghaken die je geleverd krijgt. Heb je de foto’s bekeken en sluit de houten tak stijl aan bij jouw persoonlijke voorkeur? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.

      Waarom juist de kapstok houten tak van Indeco Design?

      Dit product wordt ambachtelijk gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De lengte is ongeveer 120 centimeter. Voor het ophangen van jassen en dergelijke heb je 7 haken tot je beschikking. Met dit product haal je iets natuurlijks in huis, waarbij geen enkel product precies hetzelfde is. Heb je deze kapstokken dus al eens ergens gezien? Dan zal die van jou toch een geheel eigen look & feel hebben.

      Bijpassende producten voor je kapstok houten tak

      Wil je combineren met een van de andere producten uit het assortiment van Indeco Design? Kies dan bijvoorbeeld uit een of meerdere van de volgende productcategorieën:

      • Spiegels
      • Meubels
      • Wanddecoratie
      • Woonaccessoires
      • Stijl doortrekken naar de buitenruimte

      Je vindt bij Indeco Design precies de mogelijkheden die stijlen bij elkaar aan laten sluiten. Bekijk zelf het assortiment of vraag ons om advies over de mogelijkheden om te combineren. We geven je graag het stijladvies dat jouw wensen optimaal tot bloei laat komen.

      Mogelijkheden om jouw kapstok houten tak te bestellen

      Ben je ervan overtuigd dat deze kapstok precies is wat je wilt voor jouw interieur? Wil je dat de houten tak snel bij jou wordt bezorgd? Bestel dan nu eenvoudig jouw kapstok houten tak in de webshop van Indeco Design.

      Lees meer...
      Stijlvolle verfraaiing voor je interieur met de boomstam tafel op wielen

       Wil jij ook zo’n mooie boomstam tafel op wielen? Een bijzondere tafel op wielen vind je bij Indeco Design. De boomstam voor het tafelblad is gemaakt van cederhout. Met een diameter van 60/70 centimeter is de tafel op wielen bijzonder ruim. De hoogte is 17 centimeter en dat zorgt ervoor dat deze tafel op wielen ook uitstekend kan worden gecombineerd met lage andere meubels. De cederhouten boomstam is geolied met lijnolie. De lijnolie is een natuurlijk product dat zorgt voor het optimaal tot recht laten komen van de kenmerken van het cederhout. Je vindt deze fraaie boomstam op wieltjes in de webshop van Indeco Design.

       De natuurlijke uitstraling bij een boomstam tafel op wielen

       Cederhout behoort tot de meer duurzame houtsoorten. Dat is prettig om te weten als je toch al gecharmeerd bent van deze houtsoort. Kenmerkend voor een boomstam uit cederhout is ook dat het nauwelijks werkt. Dat wil zeggen dat je erop kunt rekenen dat de vorm en de werking van het hout van jouw tafeltje blijft zoals het is. Als je een andere tint of gloed wilt, dan bereik je dat door opnieuw olie aan te brengen. Dit product is bijzonder geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De vakkundige montage met degelijke materialen zorgt voor een natuurlijk product van hoge kwaliteit.

       De specifieke kenmerken van een boomstam tafel op wielen

       • Robuuste uitstraling
       • Natuurlijk cederhout
       • Geolied met natuurlijke lijnolie
       • Hout dat nauwelijks werkt
       • 1 van de rollers heeft een rem

       Aangezien het tafeltje met de rem kan worden vastgezet heb je de zekerheid dat deze niet onbedoeld de kamer door rolt.

       De boomstam tafel op wielen bestellen bij Indeco Design?

       Wil je ook snel zo’n mooie tafel op wielen? Die kun je direct bestellen in de webshop van Indeco Design. Bekijk specificaties en foto’s. Is deze boomstam tafel op wielen precies wat je zoekt? Bestel hem dan snel.

       Lees meer...
       Boomstam krukje: de natuurlijke eyecatcher

        Ben je op zoek naar een boomstam krukje? Zo’n fraaie eyecatcher die in de loop van de tijd alleen maar mooier wordt? Indeco Design heeft een krukje dat gemaakt is van een eiken boomstam in het assortiment. Het krukje is 55 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm. Deze boomstam kruk is in vrijwel ieder interieur in te passen. Robuust en stijlvol; dat is waar we onze klanten met deze verwerking van eiken boomstam blij mee weten te maken.

        Ieder boomstam krukje is uniek

        Bij Indeco Design hebben we verschillende producten die bijpassend zijn. Deze producten zijn gemaakt van Nederlands eiken. De boomstam wordt zorgvuldig verwerkt tot een concreet product. Geen enkel krukje is hetzelfde. Iedere boomstam heeft immers de eigen specifieke kenmerken. Je zult merken dat de kruk in de loop van de tijd eigenlijk steeds mooier wordt. Het eiken zal intenser kleuren. Het hout blijft werken. Daardoor zullen noesten en scheurtjes blijven veranderen. Dat maakt de uitstraling alleen maar mooier. In het gebruik zullen de krukjes op geen enkele manier minder functioneel worden.

        Het boomstam krukje in het gebruik

        Je kunt dit krukje op verschillende manieren gebruiken. Wellicht heb je zelf direct inspiratie. Wellicht heb je ook iets aan deze ideeën over de toepassing in gebruik:

        • Houten krukje om op te zitten
        • Als plantentafel
        • Handige bijzettafel
        • Puur als decoratie
        • In een set met meerdere boomstam krukjes

        Door het formaat en de robuustheid van het product zijn er veel andere toepassingen mogelijk. Wil je weer eens wat anders met jouw interieur? Dan bedenk je toch gewoon steeds een nieuwe plaats en/of toepassing voor de kruk? Wellicht kun je door het gebruik van meerdere krukken nog meer stijlideeën uitwerken.

        Het boomstam krukje direct bestellen in de webshop?

        Bij Indeco Design hebben we deze kruk voor jou bijna altijd op voorraad. We leveren snel en voordelig. Wil je dit product direct bestellen? Eerst meer informatie lezen en de foto’s bekijken? Bekijk en bestel dan hier het boomstam krukje van Indeco Design.

        Lees meer...
        De populariteit in bijzettafeltjes van boomstammen

         Wil je ook eens zo’n bijzettafel boomstam als eyecatcher voor jouw interieur? Het gebruik van de boomstam is weer helemaal terug in de Nederlandse inrichting. Dat is dan ook een belangrijke reden dat de bijzettafel die gemaakt is van een boomstam in de collectie van Indeco Design niet mag ontbreken. Dan zorgen we er natuurlijk voor dat zo’n bijzettafel niet alleen fraai oogt. We hebben zeker aan de praktische kant gedacht. Je schuift het tafeltje namelijk eenvoudig met de vier wielen naar elke gewenste plaats. Tijdens het gebruik in de praktijk zal dan al snel blijken dat het nut van deze fraaie bijzettafel ook een uitkomst is in situaties waar je net even dat gemak hebt van het verschuiven van deze bijzetter.

         We verplaatsen graag met onze bestaande spullen

         Steeds meer mensen blijken er plezier in te hebben om een aantal keren per jaar bestaande meubels en objecten in de kamer te verplaatsen. Een grote en zware kast zal dan lang niet overal weer een passende plek vinden. Dat ligt heel anders met onze boomstam op wielen. Die blijkt ook op plaatsen waar je het misschien niet direct zou verwachten verrassend goed te passen. Het tafeltje is overigens laag. Daardoor kun je het zeker gebruiken bij meubilair dat qua ontwerp ook laag is. Heb je het tafeltje tijdelijk niet nodig? Dan schuif je het natuurlijk met het grootste gemak ook weer uit het zicht.

         In welke interieurs kan de bijzettafel boomstam tot recht komen?

         We laten het uiteraard aan jouw persoonlijke smaak en stijl over op welke manier je de boomstam bijzettafel wilt gebruiken. Uit de reacties merken we dat in de volgende interieurs de bijzettafel boomstam uitstekend past:

         • Het rustieke interieur
         • Landelijke stijl
         • Moderne inrichting
         • Bij Scandinavische meubels
         • Industriële inrichting

         Wil je de bijzettafel boomstam bestellen?

         Wil je dit bijzonder fraaie design meubelstuk ook in jouw interieur? Bestel deze dan bij Indeco Design. Je kunt de Bijzettafel boomstam rechtstreeks bestellen in onze webshop

         Lees meer...
         Rust, eenvoud en warmte met woonaccessoires van Indeco Design

          Er zijn heel veel soorten houten bijzettafeltjes en de meest natuurlijke variant is de boomstam tafel op wielen.  Naast het functionele gebruik geeft het je interieur ook een natuurlijke warme sfeer. Tevens zorgt het voor de afname van stress doordat je de natuur in huis haalt. Wij laten de schijf zo natuurlijk mogelijk, net alsof het zo uit het bos komt. Dit soort items is dé trend van nu, een ‘musthave’ voor in je huis!

          Door zijn ongedwongen vormen, die kenmerkend zijn, vraagt dit item niet om een zorgvuldig bedachte plaats in huis. Het is juist de natuurlijke vorm waardoor de boomstamtafel het overal goed doet. Elke ruimte wordt ineens ontzettend stijlvol. Het zal je dan ook niet verbazen dat we deze woonaccessoires in onze online collectie hebben opgenomen. Verschillende modellen, keuze uit kleine en grote tafeltjes, van diverse houtsoorten gemaakt, zodat er voor elk interieur wel één passende boomstam (bijzet)tafel te vinden is. Daarom hebben wij door onze collectie de mooiste boomstam salontafels van Nederland in één online-winkel!

          Surf gerust op je gemak door onze professionele webwinkel en ondervindt hoe prettig en simpel het is online te winkelen! Onder rubriek meubels, categorie ‘houten bijzettafels’, vind je misschien wel de boomstam tafel op wielen waar je altijd al op zoek naar bent geweest. Uiteraard kun je die dan eenvoudig en veilig online bestellen. Wij wensen je veel plezier in onze online-shop! Klik hier om de boomstam (bijzet)tafeltjes te bekijken. Het team van Indeco Design.

          Een boomstam bijzettafel is dé liefhebber van landelijke, robuuste en moderne interieurs.

          Lees meer...
          Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

           Zoek je tuinverlichting voor oriëntatie die niemand anders in Nederland heeft? Wil je iets anders dan een massaproduct? Geen stroomaansluiting aanwezig op het terras of in de tuin? Dan zijn onze lampen op zonne-energie een perfecte oplossing en een goede keuze. Omdat wij onze solar buitenverlichting zelf ontwerpen en maken, is deze alleen bij Indeco Design te bestellen!
           Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

           Doordat de vraag naar onze tuinverlichting steeds groter wordt, hebben we ons online assortiment uitgebreid. Naast de solar grondlampen die je eigenlijk moet ingraven, hebben we nu ook kleinere versies gemaakt. Deze solar buitenlampen bestaan uit 2 stuks, een setje dus. Je kunt ze gemakkelijk op elke willekeurige plek neerzetten, waar je ook wilt. Plaats ze wel daar waar het goed daglicht kan opvangen.

           In een handomdraai breng je op een eenvoudige manier geweldige decoratieve lichtaccenten aan. Het is na zonsondergang nog lekker nagenieten van het licht in je tuin. Doordat de tuinlampen zijn uitgerust met led is het dé tuinverlichting van de toekomst.

           De led-verlichting die wij in onze setjes gebruikt hebben geven een sfeervolle warme gele kleur weer. De stam zelf hebben we onbehandeld gelaten zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft. Je kan ze eventueel met een lak, beits of olie behandelen, net wat je zelf mooi vindt.
           Uitbreiding collectie “solar buitenlampen”

           Hoe werkt onze solar buitenverlichting?

           Tuinverlichting op zonne energie werkt al op gewoon daglicht. De zon hoeft niet te schijnen om energie via het zonnepaneeltje op te vangen. Daardoor zult u ook in de wintermaanden kunnen genieten van het licht die de solarlampen geven. Het opgevangen licht wordt omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een batterij. Als het dus licht is wordt de batterij opgeladen en wordt het schemer of donker, gaat de lamp automatisch branden. De branduren van het licht is afhankelijk van de opgeslagen energie. Zijn de batterijen opgeladen, zal het ca. 6 a 8 uren branden. De batterijen zijn vervangbaar. Zo kun je jaren plezier hebben van deze prachtige lampen!

           Tuinverlichting op zonne-energie heeft veel voordelen:

           – Solar buitenverlichting heeft geen stroom en/of stopcontact nodig.
           – De lampen kunnen overal naar wens neergezet worden, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
           – Geen technische kennis vereist voor installatie.
           – Het verbruik is minimaal en gratis door de zon.
           – Tevens goed voor het milieu.

           Bestellen, meer informatie nodig?

           Wil je graag een prachtige solar buitenlamp bestellen? Dat is heel eenvoudig. Onder rubriek “Tuin & Terras” vindt je al onze solar buitenlampen, die je makkelijk en veilig online kunt bestellen. Ervaar het gemak van online shoppen!

           Onze solar lampen kunnen ook op maat en naar wens gemaakt worden. Wil je graag wat meer informatie over lampen online bestellen bij Indeco Design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons is veel mogelijk! Bekijk de nieuwe collectie “tuinverlichting op zonne-energie” hier.

           Lees meer...
           X
           Indeco Design
           0

           Your Cart