Blog - Indeco Design
LenteFair Eelde 2017, Landelijk & Brocante

Ben jij ook een liefhebber van het mooie brocante of wordt je hebberig bij het zien van leuke landelijke woonaccessoires ? Kom dan op zondag 19 maart 2017 naar de Lente fair in Eelde. Op deze fair vindt je alles van brocante en landelijk wonen.

Met onze landelijke stijl aan meubels, unieke woonaccessoires en lampen, is Indeco Design er uiteraard bij en mag als dé specialist in landelijk wonen, niet ontbreken. Wees dus welkom en natuurlijk vinden wij het geweldig als u ons daar komt bezoeken.

Het is een drukbezochte gezellige markt met ruim 10.000m2 gevuld met alles wat past bij het thema Landelijk & Brocante. Op zondag 19 maart 2017 begint deze LenteFair van 10:00 tot 17:00 uur in de Bloemenveilinghallen in Eelde.

 

 

Lees meer...
Boomstam lamp, kies je eigen lampenkap!

Wil je graag een boomstam lamp? Die hebben we bij Indeco Design. De lamp is volkomen uniek. Er is door het gebruik van natuurlijke materialen altijd verschil bij elke individuele lamp. Wel is iedere lamp ongeveer 45 centimeter hoog. De fitting is E27, waarbij deze ook geschikt is voor ledverlichting. We hebben er bewust voor gekozen om geen kap voor de lamp meer te leveren. Dit vinden we namelijk ook een persoonlijke keuze. De boomstam is al uniek en jouw interieur is dat ook. Om de boomstam optimaal tot recht te laten komen in een bepaald interieur kies je gewoon zelf de juiste kap voor de lamp erbij.

Gebruik van de boomstam lamp in de ruimte

De producten die we bij Indeco Design leveren hebben allemaal een unieke uitstraling. De natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat je ook op plaatsen in de ruimte waar je het niet zou verwachten een fraaie uitstraling krijgt. Heb je bijvoorbeeld zo’n hoek waar je de verlichting in balans wilt? Lukt het iedere keer niet om het plaatje kloppend te krijgen? Dan is het zeker de moeite waard om juist hier eens een van de boomstam lampen te plaatsen. Onze producten komen in veel verschillende soorten interieurs tot hun recht.

Variatie op het thema boomstam lamp

Bij Indeco Design variëren we veel met verschillende producten die gebaseerd zijn op een boomstam. Denk dan bijvoorbeeld ook aan de volgende producten:

 • Hanglamp
 • Bijzettafel
 • Krukje
 • Sieradenhouder
 • Kapstok en spiegel

In de webshop vind je nog veel meer mogelijkheden. Daarbij is gevarieerd op het thema boomstam. Deze zijn overwegend afkomstig van eikenhout.

Wil je meer informatie over een boomstam lamp of direct bestellen?

Je kunt hiervoor terecht in de webshop van Indeco Design. Daar vind je veel producten die uniek en onderscheidend zijn. Bijvoorbeeld een lamp. Alle producten zijn gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij worden zo min mogelijk bewerkingen uitgevoerd. Vaak zelfs in het geheel niet. Bekijk of bestel bijvoorbeeld de boomstam lamp in de winkel.

Lees meer...
Unieke natuurproducten; Sieradenhouder boomstam

Wil je een sieradenhouder boomstam? Dan kies je bij Indeco Design voor een uniek product. Geen enkele sieradenhouder is precies gelijk aan een andere sieradenhouder. Het bijzondere aan deze sieradenhouder is dat gebruik is gemaakt van een echte boomstam. Dat maakt het product natuurlijk totaal anders dan de machinaal geproduceerde sieradenhouders. Wil je dus echt iets onderscheidends voor je sieraden? Kies dan ook voor deze bijzondere verwerking van een boomstam.

Wat zijn de kenmerken van de sieradenhouder boomstam?

In de eerste plaats natuurlijk het unieke karakter, waardoor geen enkele houder gelijk is. De boomstam voor jouw product is zorgvuldig geselecteerd en is van een eik. Dit eiken is afkomstig van een privé landgoed in Nederland. Je hebt dus een volledig Nederlands product in handen. Stevig en robuust en met een onderscheidende uitstraling. De hoogte van dit product is ongeveer 80 centimeter. Het aantal haken voor sieraden is vijf. Het hout hebben we niet behandeld. Hierdoor blijft de unieke natuurlijke uitstraling behouden. Deze wordt bijna altijd ervaren als warm en gezellig. Wil je dit unieke product direct bestellen? Dan kan dat rechtstreeks in de webshop van Indeco Design.

Combineren met de sieradenhouder boomstam

Je kunt je sieradenhouder uiteraard gebruiken als los object. Wil je combineren met andere toepassingen van een boomstam? Dan vind je bij Indeco Design bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

 • Hanglamp
 • Bijzettafel
 • Spiegel
 • Kapstok
 • Eiken krukje

Houd het aanbod in onze webshop goed in de gaten. We komen namelijk regelmatig met nieuwe producten.

Meer informatie over de sieradenhouder boomstam en direct bestellen

Je vindt een keur aan uitstekende natuurlijke producten voor je interieur en als decoratie in de webshop van Indeco Design. Daarnaast kun je maatwerk uit laten voeren. Wij zorgen dan dat jouw wensen met natuurlijke materialen worden gerealiseerd. Meer informatie over dit product vind je in de webshop van Indeco Design. Op de pagina Sieradenhouder boomstam vind je informatie en kun je direct bestellen.

Lees meer...
Boomstam bijzettafel; hoe ouder hoe mooier

Ben je op zoek naar een unieke boomstam bijzettafel? Die hebben we bij Indeco Design in het assortiment opgenomen. Een fraaie bijzettafel die gemaakt is van een volledig natuurlijke boomstam. De boomstam is uit eikenhout. Ieder exemplaar is uniek. Je hebt dus nooit precies hetzelfde als iemand anders. Wil je weten of deze boomstam tafel bij jou in het interieur past? De basismaat is 20 centimeter hoog. De diameter is ongeveer 50 tot 55 centimeter. Dit is een product van hoge kwaliteit. Daarom zitten er vier stevige zwenkwielen onder. Om ervoor te zorgen dat de bijzettafel niet ongewenst door de kamer rolt zit er op één van de wielen een rem. Zo heb je met deze bijzettafel altijd de stabiliteit die je wilt. Door de tijd en de intensiteit van het hout zal de tafel alleen maar (nog) mooier worden.

Het gebruik van de boomstam bijzettafel in de praktijk

Bij Indeco Design luisteren we altijd goed naar de feedback van onze klanten. Dat helpt ons om onze producten iedere keer nog beter te kunnen maken. De bijzettafel gemaakt van een eiken boomstam wordt vaak gebruikt als een handige buikschuiver. Net even die tijdelijke extra ruimte om drankjes en snacks op de zetten. Een blikvanger in het interieur door de stoere en natuurlijke uitstraling. Daar worden eigenlijk al onze producten op geselecteerd en aangeschaft. Dit product wordt echter ook als vaste salontafel gebruikt. Vaak zien we dat terug in combinatie met kussens en laag meubilair. De hoogte van de tafel is dan een uitkomst.

5 Kenmerken van de boomstam bijzettafel op een rijtje

 • Gemaakt uit eikenhout
 • Behandeld met natuurlijke lijnolie
 • Houtvochtigheid past zich aan omgeving aan
 • Hou ouder hoe mooier
 • Brengt eenvoud, rust en warmte

Een boomstam bijzettafel bestellen?

Ben je direct enthousiast over dit product van Indeco Design? Wil je het direct bestellen of beter bekijken? Ga dan naar de bestel- en informatiepagina boomstam bijzettafel in onze webshop.

Lees meer...
Een Boomstam hanglamp voor uw interieur

Wil je ook zo’n boomstam hanglamp? Bij Indeco Design zijn we steeds op zoek naar de meest geschikte boomstam om te zorgen dat we jou de mooiste en en stijlvolle producten kunnen leveren. Zoals een hanglamp voor in je interieur. De hanglamp gemaakt van een boomstam is vooral populair als blikvanger in privé interieurs. Zakelijk gezien kan de hanglamp ook prima dienen als eyecatcher met bijzondere uitstraling. We zien zelfs een toename van het aantal klanten dat de boomstam inpast in het interieur. De keuze is zeker gebaseerd op de bijdrage aan de gewenste uitstraling van een bedrijf. Wie wil dat nou niet voor het bedrijf? Robuust, stoer en toch stijlvol en uniek? Door het gebruik van de verlichting in de hanglamp kan daar natuurlijk nog een extra impuls aan worden gegeven.

Zorgvuldige selectie voor jouw boomstam hanglamp

Bij het kiezen van het hout voor een hanglamp houden we nadrukkelijk rekening met de manier waarop de boomstam na bewerking optimaal kan worden gebruikt in jouw situatie. We houden het daarbij zo natuurlijk mogelijk. Het doel is om de knoesten, jaarringen en tekening van het hout optimaal te tonen. Daar horen geen zware bewerkingen bij. Bij Indeco Design vinden we dat veel bewerking alleen maar zorgt voor afstand tot de gewenste natuurlijke uitstraling.

De kenmerken van de geselecteerde eiken delen

 • Boomstammen horen karakter uit te stralen
 • Amerikaans en Europees eiken houtsoorten
 • Afkomstig uit privé landgoederen in Nederland
 • Handmatige bewerking tot gewenste resultaat
 • Geschikt gemaakt voor bevestiging moderne led strips

Bestel nu jouw boomstam hanglamp bij Indeco Design

Bestellen bij Indeco Design is eenvoudig. In de webshop vind je een overzichtelijke presentatie van jouw favoriete producten. Duidelijke foto’s en een heldere beschrijving. Zo weet je altijd precies wat je van een bepaald product kunt verwachten. Bekijk en bestel dus nu ook jouw favoriete product bij Indeco Design. Dan is een product, zoals de stoere boomstam hanglamp, binnenkort ook een ideale verfraaiing van jouw interieur.

Lees meer...
Eindejaarsactie Boomstam Hanglamp

Haal de gezelligheid in huis

De dagen zijn korter, buiten wordt het kouder… Tijd voor gezelligheid! Op indecodesign.nl vind je allerlei leuke boomstam lampen die jouw donkere dagen gezellig maken. Zorg voor mooie verlichting tijdens deze dagen. Indeco heeft keuze uit diverse lampmodellen, van boomstam hanglamp tot boomstam vloerlamp met led-verlichting. Zo wordt het gegarandeerd knus en gezellig in huis.

De keuze voor een eindejaarsactie was dan ook niet zo moeilijk wegens het succes afgelopen oktober…Daarom geven wij tot 15 januari 2017 nogmaals 20% korting op onze stoere boomstam hanglamp. Pak nu je kans en ga voor deze unieke lamp boven de eettafel!

Lees meer...
Kapstok houten tak: jouw blikvanger in de hal

Wil je iets origineels met een kapstok houten tak? Zo’n fraaie kapstok vind je bij Indeco Design. We bieden je een kapstok die zorgt voor een unieke uitstraling. Iedere kapstok die wij leveren is uniek. Dat komt omdat de houten tak een volledig natuurlijk product is. Het eiken is onbehandeld. Daarmee zorgen we voor een maximaal natuurlijke uitstraling. De afbeelding die je in de webshop vindt, kan daarom iets afwijken van de houten tak met ophanghaken die je geleverd krijgt. Heb je de foto’s bekeken en sluit de houten tak stijl aan bij jouw persoonlijke voorkeur? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.

Waarom juist de kapstok houten tak van Indeco Design?

Dit product wordt ambachtelijk gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De lengte is ongeveer 120 centimeter. Voor het ophangen van jassen en dergelijke heb je 7 haken tot je beschikking. Met dit product haal je iets natuurlijks in huis, waarbij geen enkel product precies hetzelfde is. Heb je deze kapstokken dus al eens ergens gezien? Dan zal die van jou toch een geheel eigen look & feel hebben.

Bijpassende producten voor je kapstok houten tak

Wil je combineren met een van de andere producten uit het assortiment van Indeco Design? Kies dan bijvoorbeeld uit een of meerdere van de volgende productcategorieën:

 • Spiegels
 • Meubels
 • Wanddecoratie
 • Woonaccessoires
 • Stijl doortrekken naar de buitenruimte

Je vindt bij Indeco Design precies de mogelijkheden die stijlen bij elkaar aan laten sluiten. Bekijk zelf het assortiment of vraag ons om advies over de mogelijkheden om te combineren. We geven je graag het stijladvies dat jouw wensen optimaal tot bloei laat komen.

Mogelijkheden om jouw kapstok houten tak te bestellen

Ben je ervan overtuigd dat deze kapstok precies is wat je wilt voor jouw interieur? Wil je dat de houten tak snel bij jou wordt bezorgd? Bestel dan nu eenvoudig jouw kapstok houten tak in de webshop van Indeco Design.

Lees meer...
Stijlvolle verfraaiing voor je interieur met de boomstam tafel op wielen

Wil jij ook zo’n mooie boomstam tafel op wielen? Een bijzondere tafel op wielen vind je bij Indeco Design. De boomstam voor het tafelblad is gemaakt van cederhout. Met een diameter van 60/70 centimeter is de tafel op wielen bijzonder ruim. De hoogte is 17 centimeter en dat zorgt ervoor dat deze tafel op wielen ook uitstekend kan worden gecombineerd met lage andere meubels. De cederhouten boomstam is geolied met lijnolie. De lijnolie is een natuurlijk product dat zorgt voor het optimaal tot recht laten komen van de kenmerken van het cederhout. Je vindt deze fraaie boomstam op wieltjes in de webshop van Indeco Design.

De natuurlijke uitstraling bij een boomstam tafel op wielen

Cederhout behoort tot de meer duurzame houtsoorten. Dat is prettig om te weten als je toch al gecharmeerd bent van deze houtsoort. Kenmerkend voor een boomstam uit cederhout is ook dat het nauwelijks werkt. Dat wil zeggen dat je erop kunt rekenen dat de vorm en de werking van het hout van jouw tafeltje blijft zoals het is. Als je een andere tint of gloed wilt, dan bereik je dat door opnieuw olie aan te brengen. Dit product is bijzonder geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De vakkundige montage met degelijke materialen zorgt voor een natuurlijk product van hoge kwaliteit.

De specifieke kenmerken van een boomstam tafel op wielen

 • Robuuste uitstraling
 • Natuurlijk cederhout
 • Geolied met natuurlijke lijnolie
 • Hout dat nauwelijks werkt
 • 1 van de rollers heeft een rem

Aangezien het tafeltje met de rem kan worden vastgezet heb je de zekerheid dat deze niet onbedoeld de kamer door rolt.

De boomstam tafel op wielen bestellen bij Indeco Design?

Wil je ook snel zo’n mooie tafel op wielen? Die kun je direct bestellen in de webshop van Indeco Design. Bekijk specificaties en foto’s. Is deze boomstam tafel op wielen precies wat je zoekt? Bestel hem dan snel.

Lees meer...
Boomstam krukje: de natuurlijke eyecatcher

Ben je op zoek naar een boomstam krukje? Zo’n fraaie eyecatcher die in de loop van de tijd alleen maar mooier wordt? Indeco Design heeft een krukje dat gemaakt is van een eiken boomstam in het assortiment. Het krukje is 55 centimeter hoog en heeft een diameter van 25 cm. Deze boomstam kruk is in vrijwel ieder interieur in te passen. Robuust en stijlvol; dat is waar we onze klanten met deze verwerking van eiken boomstam blij mee weten te maken.

Ieder boomstam krukje is uniek

Bij Indeco Design hebben we verschillende producten die bijpassend zijn. Deze producten zijn gemaakt van Nederlands eiken. De boomstam wordt zorgvuldig verwerkt tot een concreet product. Geen enkel krukje is hetzelfde. Iedere boomstam heeft immers de eigen specifieke kenmerken. Je zult merken dat de kruk in de loop van de tijd eigenlijk steeds mooier wordt. Het eiken zal intenser kleuren. Het hout blijft werken. Daardoor zullen noesten en scheurtjes blijven veranderen. Dat maakt de uitstraling alleen maar mooier. In het gebruik zullen de krukjes op geen enkele manier minder functioneel worden.

Het boomstam krukje in het gebruik

Je kunt dit krukje op verschillende manieren gebruiken. Wellicht heb je zelf direct inspiratie. Wellicht heb je ook iets aan deze ideeën over de toepassing in gebruik:

 • Houten krukje om op te zitten
 • Als plantentafel
 • Handige bijzettafel
 • Puur als decoratie
 • In een set met meerdere boomstam krukjes

Door het formaat en de robuustheid van het product zijn er veel andere toepassingen mogelijk. Wil je weer eens wat anders met jouw interieur? Dan bedenk je toch gewoon steeds een nieuwe plaats en/of toepassing voor de kruk? Wellicht kun je door het gebruik van meerdere krukken nog meer stijlideeën uitwerken.

Het boomstam krukje direct bestellen in de webshop?

Bij Indeco Design hebben we deze kruk voor jou bijna altijd op voorraad. We leveren snel en voordelig. Wil je dit product direct bestellen? Eerst meer informatie lezen en de foto’s bekijken? Bekijk en bestel dan hier het boomstam krukje van Indeco Design.

Lees meer...
Op zoek naar een leuk sinterklaascadeau? Wij geven nu 15% korting op alle boomstam tafels op wielen.

Heb jij er al zin in? Het is weer vroeg donker, de kaarsjes mogen aan. De gezellige maanden zijn in aantocht. Ook in huis wil je het graag sfeervol hebben. Daarom heeft Indeco deze maand een leuke aanbieding van maar liefst 15% op al onze populaire bijzettafels.

Wil je ook zo’n mooie bijzettafel boomstam in huis? Heb jij het perfecte cadeau al voor pakjesavond gevonden? Pak nu dan je kans om dit uniek en persoonlijk item aan te schaffen en profiteer tot 5 december van  deze aanbieding. Je kunt de Bijzettafel boomstam rechtstreeks bestellen in onze webshop. Deze zijn op voorraad!

Lees meer...
Indeco Design
X
0

Your Cart