Betaalmogelijkheden

Algemeen

Onze betalingen lopen via Pay.nl

Veiligheid is bij online kopen een belangrijk aspect. Niet alleen voor u maar ook voor ons. Daarom werken we samen met een betrouwbare betaalprovider, met de modernste beveiligings- en versleuteltechnieken. Zo word zowel u als wij beschermd tegen online fraude tijdens betalingen.

Betaalopties

Bij Indeco Design kunt u op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL, dit is een snelle en veelgebruikte methode van betalen. Hiermee kunt u op een veilige en gemakkelijke manier online betalingen doen via uw eigen Nederlandse bank.
  • PayPal, direct betalen met uw PayPal account, maakt online betalen veilig, gemakkelijk en snel. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. Naast uw financiële gegevens beschermen zij ook uw aankopen.
  • Bankoverschrijving, per email wordt u op de hoogte gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en het over te maken bedrag. Houd er wel rekening mee dat dit enkele dagen kan duren voordat wij het geld hebben ontvangen. Daarna gaan wij de bestelling versturen.
  • Giropay, veilig betalen met internetbankieren via je eigen Duitse bank. Giropay is een online betaalmethode van de Duitse banken.
  • MisterCash / Bancontact, veilig betalen met internetbankieren via uw eigen vertrouwde Belgische bank. Dit online betaalsysteem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash.
  • Sofortbanking eCommerce, betalen vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betalingen zijn gegarandeerd. Dit is een Europees bankonafhankelijk systeem en is vooral populair in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, België, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Hiermee bieden wij Europese klanten de mogelijkheid om te betalen met uw favoriete betaalmethode.
X
Indeco Design
0

Your Cart