Bestellen

Bestelling plaatsen bij Indeco Design

Dit gaat heel eenvoudig. Ga naar het product van uw keuze en klik op het icoontje ‘toevoegen aan winkelwagen’. Als uw bestelling compleet is, dan klikt u op ‘verder naar afrekenen’ om door te kunnen gaan. Vul uw contact- en adresgegevens in en doorloop de logische stappen van het verzenden, betalen en controleer tenslotte uw bestelling. U kunt ook een account aanmaken en/of als u al een account heeft, inloggen als ‘terugkerende klant’. De bestelling wordt pas definitief als u dit bevestigd. U ontvangt daarna een orderbevestiging zodra de bestelling is afgerond.

Bestelling geplaatst maar geen bevestigingsmail gekregen?

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier van deze site. Geef aan wat u hebt besteld en wij controleren of de bestelling in ons systeem is opgenomen

Maatwerk, eigen ontwerp, offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte, andere maten, een eigen ontwerp, etc., bij ons is veel mogelijk. Schroom niet en bel, mail, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Alle informatie over onze contactgegevens kunt u vinden op het rubriek ‘contact’ van deze website.

X
Indeco Design
0

Your Cart