Houten meubels Assen

Handgemaakte houten meubels in Assen

Wilt u nieuwe houten meubels in uw huis in Assen? Kies dan voor de unieke houten meubels van online meubelwinkel Indeco Design. Ons bedrijf is meer dan een meubelwinkel waar u online producten kunt bestellen. Wij ontwerpen en maken elk van onze meubels helemaal zelf. Omdat wij werken met diverse soorten hout is elk artikel uniek. U vindt bij ons dan ook geen meubels die de rest van Nederland ook thuis heeft staan. Dit geldt niet alleen voor het maatwerk dat wij leveren, maar ook alle producten uit onze standaardcollectie zijn uniek.

houten meubels assen

houten meubels Assen

Maatwerk en vakwerk voor in en rondom uw woning

Bij ons heeft u in Assen de keuze uit een breed assortiment aan houten meubels voor in en rondom uw woning. Deze kunnen worden geleverd uit onze vaste collectie, maar kunnen ook voor u op maat gemaakt worden. Bij ons vindt u onder andere salontafels, een houten boomstam kruk, maar bijvoorbeeld ook een bijzettafel. Naast artikelen voor in uw woning hebben wij ook nog een ruim assortiment aan tuinmeubelen.

Dit is maar een greep uit wat wij u kunnen leveren. Bent u benieuwd geworden? Bekijk dan eens ons aanbod in onze online meubelwinkel.

Handgemaakte houten meubels in Assen van hoge kwaliteit

Wanneer u ons inschakelt in Assen, dan bent u verzekerd van kwaliteitsproducten. Wij maken niet alleen unieke houten meubels voor uw woning, maar onze woonartikelen worden ook door onze medewerkers zelf ontworpen. Zelfs het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt, wordt met zorg door onze meubelwinkel uitgekozen. Doordat wij het gehele proces, van materiaalkeuze tot eindproduct, zelf verzorgen, kunnen wij u kwaliteit garanderen. Hierdoor leveren wij unieke houten meubelen en tuinmeubelen in Assen van uitstekende kwaliteit.

houten meubels Assen

Sfeervolle en robuuste uitstraling

Geen enkel stuk hout is hetzelfde. Niet alleen heeft iedere tak of plank andere jaarringen of knoesten op verschillende plekken, ook is iedere houtsoort hygroscopisch. Hierdoor past het vocht in het hout zich aan de temperatuur van de omgeving aan, waardoor het hout uitzet of juist krimpt. Hierdoor kunnen scheuren ontstaan. Dit draagt bij aan het unieke uiterlijk van ieder stuk hout. De meubels van onze meubelwinkel zijn hierdoor uniek. Zelfs wanneer u een aantal van dezelfde artikelen bij ons bestelt, zal de uitstraling onderling (een klein beetje) verschillen.

Vragen over onze maatwerk mogelijkheden?

Wilt u graag meer over onze producten weten? Of wilt u een houten tuinmeubel in Assen op maat gemaakt hebben? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Het contactformulier op onze website kunt u hiervoor invullen. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@indecodesign.nl of bel naar 0591-785755. Welk uniek houten meubel mogen wij bij onze meubelwinkel in Assen voor u maken?

X
Indeco Design
0

Your Cart