Houten meubels Apeldoorn

Houten meubels op maat in Apeldoorn

Wilt u graag unieke houten meubels voor uw woning in Apeldoorn? Dan kunnen wij van Indeco Design u helpen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan producten. Zo bieden wij u een standaardcollectie. Deze kunt u eenvoudig online bestellen. Maar wij kunnen ook woonaccessoires en woondecoratie in Apeldoorn voor u op maat maken. Hiervoor werken wij met verschillende houtsoorten, waardoor ieder product uniek is. Of u nu op zoek bent naar bijzettafel of een boomstam kruk, bij ons vindt u wat u zoekt.

Unieke houten meubels

Bij Indeco Design staat u als klant centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij een product leveren dat aan uw wensen voldoet. Daarom wordt het gehele productieproces door onze meubelwinkel verzorgd. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze woonartikelen waarborgen. Daarnaast kunt u  ook bij ons terecht voor maatwerk. Wilt u graag een in Apeldoorn een bijzettafel of tv meubel op maat laten maken? Dan bespreken wij graag met u uw verwachtingen en wat wij voor u kunnen doen.

houten boomstamkruk Apeldoorn

houten boomstamtafel Apeldoorn

Houten tuinmeubelen voor uw terras in Apeldoorn

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw terrasmeubel kunt u ieder willekeurig tuincentrum in Apeldoorn binnenlopen. Maar voor echte blikvangers en unieke stukken met een authentiek karakter moet u bij Indeco Design zijn. Bij ons profiteert u van het volgende:

  • Omdat wij met hout werken, is ieder van onze woonartikelen uniek.
  • Wij leveren naast onze standaardcollectie ook maatwerk.
  • Van ontwerp tot uitvoering, wij verzorgen het gehele productieproces.
  • Ons vaste aanbod kunt u eenvoudig via onze webwinkel bestellen.

Uniek assortiment in onze meubelwinkel in Apeldoorn

Heeft u uw oog laten vallen op een van onze unieke tuin- of terrasmeubels en u wilt nu deze bestellen? Door op het icoontje ‘bestellen’ naast het product te drukken, plaatst u het artikel in het winkelmandje. Is uw order compleet? Klikt u dan op ‘afrekenen’ en volg de aanwijzingen. Uw artikel wordt vervolgens binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd of u kunt ze ophalen bij onze meubelwinkel in Apeldoorn.

Heeft u nog vragen voor ons? Of heeft u een idee of ontwerp voor ogen dat wij voor u kunnen uitwerken? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of bellen naar 0591-785755. Wij willen u graag in Apeldoorn helpen met uw tuinmeubelen.

X
Indeco Design
0

Your Cart